Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Κρουαζιέρα

Πρώτη επίσκεψη στον Πειραιά του κρουαζιερόπλοιου 'Mein Schiff 4'

Τατιάνα Ρόκου - 02 Οκτώβριος 2018, 09:21

Το κρουαζιαρόπλοιο της TUI Cruises θα επισκέπτεται την Ελλάδα και τον Πειραιά για το υπόλοιπο της χρονιάς και το 2019, στη διάρκεια των δρομολογίων του.


Ένα ακόμα κρουαζιερόπλοιο νέας γενιάς (300 μ. μήκος) υποδέχθηκε χθες κατά την πρώτη επίσκεψή του στον Πειραιά η διοίκηση της ΟΛΠ ΑΕ. Πρόκειται για το “Mein Schiff 4” της TUI Cruises το οποίο για το υπόλοιπο της χρονιάς και το 2019 θα επισκέπτεται την Ελλάδα και τον Πειραιά στη διάρκεια των δρομολογίων του.

Ο πλοίαρχος Νaneder Sebastian υποδέχθηκε θερμά τον cpt. Weng Lin, Deputy CEO της ΟΛΠ ΑΕ και κατά την ανταλλαγή πλακετών ευχαρίστησε τη διοίκηση της ΟΛΠ ΑΕ για την επίσκεψη και γενικότερα για την καλή συνεργασία.

Επίσης, σημειώνεται ότι την προηγούμενη εβδομάδα, με την συνεργασία του κρουαζιερόπλοιου “Jewel of the Seas” και τη συμμετοχή του λιμενικού και άλλων φορέων, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία άσκηση μεγάλης έκτασης στην περιοχή της κρουαζιέρας βάσει του κώδικα ISPS, με στόχο την καλύτερη δυνατή προετοιμασία των εμπλεκόμενων φορέων στην αντιμετώπιση τρομοκρατικών επιθέσεων και στη διαχείριση κρίσεων.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top