Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΤο βραβευμένο 'Celebrity Xpedition' αναβαθμίστηκε από την πλώρη έως την πρύμνη
Κρουαζιέρα

Το βραβευμένο 'Celebrity Xpedition' αναβαθμίστηκε από την πλώρη έως την πρύμνη

Πιο ανανεωμένο, το 'Celebrity Xpedition' μετατρέπεται σε mega-yacht, με δυνατότητα φιλοξενίας 100 επισκέπτων, με ανακαινισμένα δωμάτια, σαλόνια και εστιατόρια και με ταχύτερο και πιο αξιόπιστο Wi-Fi.

To βραβευμένο “Celebrity Xpedition” αναβαθμίστηκε, προσφέροντας στους επισκέπτες αναβαθμισμένες ανέσεις, καθώς εξερευνούν τα νησιά Galapagos. Είναι ένα άλλο βήμα της “The Celebrity Revolution”, πέρα από την εισαγωγή δύο νέων πλοίων που αλλάζουν τη βιομηχανία -των “Celebrity Edge” και “Celebrity Flora“- και τον εκσυγχρονισμό του υπόλοιπου στόλου της, αξίας 500 εκατ. δολ.

Με την επιστροφή του την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου και πιο ανανεωμένο το “Celebrity Xpedition”, εγκαινιάζει μια σειρά από βελτιώσεις. Μετατρέπεται σε mega-yacht με δυνατότητα φιλοξενίας 100 επισκέπτων, με ανακαινισμένα δωμάτια, σαλόνια και εστιατόρια και με ταχύτερο και πιο αξιόπιστο Wi-Fi, που επιτρέπει στους επισκέπτες να παραμείνουν συνδεδεμένοι ακόμη και όταν αποσυνδέονται.

“Η δέσμευσή μας για τα νησιά Γκαλαπάγκος δεν ήταν ποτέ ισχυρότερη, διότι γνωρίζουμε έχοντας ταξιδέψει σε αυτά τα νησιά που προκαλούν δέος για τόσα χρόνια, ότι το να έρθετε εδώ είναι μια εμπειρία που θα σας αλλάξει τη ζωή”, σημειώνει η Lisa Lutoff-Perlo, πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της Celebrity Cruises. “Οι αναβαθμίσεις που πραγματοποιούμε στο Celebrity Xpedition και η επερχόμενη άφιξη του νέου μας πλοίου Celebrity Flora, το πρώτο σκάφος που σχεδιάστηκε ειδικά για τα νησιά Galapagos, θα μεταμορφώσει τον τρόπο με τον οποίο οι πελάτες μας ανακαλύπτουν αυτό το καταπληκτικό μέρος και λαμβάνουν τις απαράμιλλες Galapagos προσφορές μας σε εντελώς νέο επίπεδο”.

Στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού του, το “Celebrity Xpedition” θα αποκτήσει σχολαστικά μελετημένες αναβαθμίσεις από την πλώρη έως την πρύμνη:

Οι σουίτες και οι καμπίνες θα “αναζωογονηθούν”, με νέες αναβαθμίσεις χαλιών και μπαλκονιών σε μια λίστα με ήδη εντυπωσιακές πινελιές, όπως το κρεβάτι eXhale της Celebrity, το οποίο αποτελεί ένα φιλόξενο μέρος για να χαλαρώσει κανείς στο τέλος της ημέρας Όλες οι πόρτες σουιτών και δωματίων θα είναι εξοπλισμένες με τεχνολογία κλειδώματος RFID, που διευκολύνει τους επισκέπτες να έχουν πρόσβαση στα δωμάτιά τους.

Η αναβάθμιση στα συστήματα πληροφορικής του πλοίου, συμπεριλαμβανομένης της προσθήκης ενός δορυφόρου O3B, θα βελτιώσει την ταχύτητα και την αξιοπιστία του Wi-Fi του πλοίου και το προσαρμοσμένο εύρος ζώνης -θα αναβαθμίσει έτσι την εμπειρία του επισκέπτη και την αποδοτικότητα του πληρώματος.

Το Beagle Grill θα εξοπλιστεί με νέα έπιπλα και φωτισμό, που θα βελτιώσουν την άνεση των επισκεπτών που θα γευματίζουν κάτω από τον ήλιο και τα αστέρια, καθώς και ένα νέο γαστρονομικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας για να προσφέρει τα μενού που δημιουργούνται από τον βραβευμένο με αστέρι Michelin chef της Celebrity στους επισκέπτες.

Στο The Discovery Lounge, οι επισκέπτες θα ανακαλύψουν έναν καινούργιο state-of-the-art video wall, αναβαθμισμένα τελειώματα και σύγχρονα υφάσματα, καθώς και ένα νέο σταθμό DJ, για να “ανεβάσουν” την ατμόσφαιρα.

Το Dining Room του Darwin θα λάβει παρόμοιες βελτιώσεις στο σχεδιασμό με νέο φωτισμό, χαλί και ειδική ξυλεία. Ακόμη, σύστημα φιλτραρίσματος νερού σε κάθε κατάστρωμα και βελτιώσεις στην περιοχή του πληρώματος, συμπεριλαμβανομένων νέων στρωμάτων, τα Celebrity’s eXhale, χαλιών και Dayroom TV.

Τον Ιούνιο του 2019, το “Celebrity Xpedition” θα κάνει το ντεμπούτο του με βελτιωμένες σουίτες και παροχές που συμπίπτουν με την άφιξη του νέου πλοίου της εταιρείας, “Flora Celebrity”. Οι πελάτες των σουιτών θα εφοδιάζονται με θαλάσσια κιάλια για να χρησιμοποιήσουν στην κρουαζιέρα τους, καθώς και premium σακίδια και αδιάβροχα (ponchos), που μπορούν να τα πάρουν μαζί τους. Κατά τη χαλάρωσή τους στις σουίτες τους, οι επισκέπτες θα μπορούν να έχουν βοήθεια από υπαλλήλους στη διαδικασία πακεταρίσματος (και ξεπακεταρίσματος) των αποσκευών τους, ενώ μπορούν επίσης να έχουν πλήρη υπηρεσία δείπνου, premium μπουρνούζια, πολυτελή προϊόντα μπάνιου “Kuno” και πολλά άλλα.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024