Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
OTAs

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο για τη Bidroom

Θοδωρής Κουμέλης - 03 Οκτώβριος 2018, 10:00

Μέσω της εντατικής συνεργασίας με την εταιρεία πιστωτικών καρτών Visa, η εταιρεία έχει πλέον καταστεί διακεκριμένος παίκτης στην αγορά.


Η διεθνής Online Travel Community, Bidroom, ανακοίνωσε την επέκταση του διοικητικού συμβουλίου της. Οι έμπειροι ξενοδόχοι και οι επενδυτές Bas Tolmeijer, Francesco Monaco και John Stoffers συμμετέχουν στο διοικητικό συμβούλιο.

Η Bidroom ξεκίνησε το 2014, όταν δημιουργήθηκε χάσμα για νέους “παίκτες” στην αγορά, λόγω των υψηλών προμηθειών των ΟΤΑ. Όπως οι ιδρυτές της Bidroom, Michael Ros και Casper Knieriem λένε: “Επειδή η επαναστατική μας ιδέα είναι τόσο δημοφιλής στους ξενοδόχους, ο αριθμός των μελών της κοινότητας μας έχει αυξηθεί. Εν μέρει, μέσω της εντατικής συνεργασίας με την εταιρεία πιστωτικών καρτών Visa, η εταιρεία μας έχει πλέον καταστεί διακεκριμένος παίκτης στην αγορά και είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα. Με τη συμμετοχή αυτών των επαγγελματιών, μπορούμε να διαμορφώσουμε περαιτέρω την αποστολή μας να αναδεύσουμε την αγορά ΟΤΑ και να την κάνουμε πιο δίκαιη”.

Οι Tolmeijer, Monaco και Stoffers είναι αρκετά δημοφιλείς στον διεθνή ξενοδοχειακό τομέα, αφου έχουν υπάρξει συνιδρητές των Apollo Hotels, το οποίο πωλήθηκε με επιτυχία στα εισηγμένα Fattal Hotels αυτό το καλοκαίρι. Στο νέο διοικητικό συμβούλιο, ο Bas Tolmeijer θα εκπληρώσει το ρόλο του διευθύνοντος συμβούλου της Bidroom. “Από τα χρόνια εμπειρίας μας στην ξενοδοχειακή επιχείρηση, γνωρίζουμε πόση πίεση ασκούν οι ΟΤΑ στους ξενοδόχους υπό τη μορφή υποχρεώσεων, απαιτήσεων και αυξανόμενων προμηθειών. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με την ομάδα για να προωθήσουμε την παγκόσμια ανάπτυξη της κοινότητας Bidroom, με την οποία μπορούμε να κάνουμε μια πραγματική διαφορά για τους ταξιδιώτες και τα ξενοδοχεία”.

Το πενταμελές συμβούλιο αποτελείται από τον Michael Ros, υπεύθυνο για όλες τις δραστηριότητες, τον Casper Knieriem (Chief Development Officer) με διεθνή εξέλιξη, John Stoffers ως οικονομικός διευθυντής (Francesco Monaco) (CCO) υπεύθυνος για την εμπορική στρατηγική και ο Bas Tolmeijer ως διευθύνων σύμβουλος.Στη φωτογραφία, από αριστερά προς τα δεξιά: Francesco Monaco, Michael Ros, John Stoffers, Bas Tolmeijer και Casper Knieriem.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top