Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήAthos Palace και Pallini Beach φιλοξένησαν το CFC-FFL European Conference 2018
Συνέδρια

Athos Palace και Pallini Beach φιλοξένησαν το CFC-FFL European Conference 2018

Το 'Couples for Christ Foundation for Family and Life (CFC-FFL)' είναι ένα διεθνές ιδιωτικό ίδρυμα πιστών, που εργάζεται σε πολλές χώρες και έχει πολλές διαφορετικές εθνικότητες ως ενεργά μέλη.

Τα ξενοδοχεία Athos Palace και Pallini Beach του Ομίλου Ghotels (ιδιοκτησίας του κ. Νίκου Γρηγοριάδη) φιλοξένησαν το “21ο CFC-FFL European Conference 2018” από τις 27 έως τις 30 Σεπτεμβρίου.

Συνολικά, 650 Φιλιππινέζοι, μέλη του ιδρύματος που ζουν και εργάζονται σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες (Ισλανδία, Νορβηγία, Σουηδία, Φιλανδία, Δανία, Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία, Ιταλία, Ισπανία, Τουρκία και Ελλάδα) συγκεντρώθηκαν για τρεις ημέρες στις συνεδριακές εγκαταστάσεις του Athos Palace και Pallini Beach κάνοντας μία ανασκόπηση των ενεργειών του προηγούμενου έτους στην κάθε χώρα, καθώς και να προσευχηθούν όλοι μαζί.

Ταυτόχρονα, γιόρτασαν, με τα δικά τους ήθη και έθιμα και με ειδικές εκδηλώσεις, την επανένωση των μελών τους. Ένα από τα πιο ευχάριστα events ήταν το Finger-Food and Cocktail Drinks Festival, όπου και κάθε χώρα παρουσίασε με τον δικό της τρόπο τα τοπικά εδέσματα.

Οργανωτικό ρόλο μέσα από τη συνεργασία με τη διοίκηση και το προσωπικό του ξενοδοχείου, είχε η εταιρεία διοργάνωσης συνεδρίων Mouzenidis Travel.

Το “Couples for Christ Foundation for Family and Life (CFC-FFL)” είναι ένα διεθνές ιδιωτικό ίδρυμα πιστών, που εργάζεται σε πολλές χώρες και έχει πολλές διαφορετικές εθνικότητες ως ενεργά μέλη. Ιδρύθηκε στις Φιλιππίνες το 1984, είναι δε επίσημα αναγνωρισμένο από την ιεραρχία της Καθολικής Εκκλησίας. Το κύριο έργο του ιδρύματος είναι ο ευαγγελισμός της ανανέωσης της οικογένειας και της προστασίας της ζωής, καθώς και η συμμετοχή του στο έργο της οικοδόμησης της Εκκλησίας των Φτωχών.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024