Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προώθηση προορισμού

Η Τήνος υποδέχεται τα μεγαλύτερα ΜΜΕ και ΤΟs της Σερβίας

Τατιάνα Ρόκου - 04 Οκτώβριος 2018, 09:30

Στο πλαίσιο των διαδραστικών επισκέψεων, οι Σέρβοι δημοσιογράφοι και τουριστικοί πράκτορες θα γνωρίσουν την τέχνη της μαρμαροτεχνίας και της καλαθοπλεκτικής, ενώ θα γευτούν τοπικά εδέσματα.


Ο Δήμος Τήνου, πιστός στις προσπάθειες προώθησης του τουριστικού προϊόντος του νησιού στις αγορές των Βαλκανίων και σε συνεργασία με το Γραφείο ΕΟΤ στο Βελιγράδι και τη διευθύντρια κα Σοφία Λαζαρίδου, φιλοξενεί επταμελή αποστολή από τα μεγαλύτερα ΜΜΕ και Tour Operators της Σερβίας.

Πρόκειται για μια συντονισμένη δράση που περιλαμβάνει εκπροσώπους από έντυπα, blogs και τηλεοπτικούς σταθμούς μαζί με έγκριτους ταξιδιωτικούς οργανισμούς ώστε, πέρα από την ανάδειξη του πλούσιου τουριστικού προϊόντος της “Μούσας του Αιγαίου”, να δρομολογηθούν και νέες επιχειρηματικές συμφωνίες για την επόμενη χρονιά.


Για ένα τετραήμερο, που θα βρίσκεται η αποστολή στο νησί, θα επισκεφθεί γραφικά χωριά, εκκλησίες και μοναστήρια με θρησκευτικό και ιστορικό ενδιαφέρον, θα γνωρίσει την τηνιακή κουλτούρα και την πολιτιστική κληρονομιά. Στο πλαίσιο των διαδραστικών επισκέψεων οι Σέρβοι δημοσιογράφοι και τουριστικοί πράκτορες θα γνωρίσουν την τέχνη της μαρμαροτεχνίας και της καλαθοπλεκτικής ενώ θα γευτούν τοπικά εδέσματα. Όπως δήλωσε η αντιδήμαρχος τουρισμού κα Νατάσα Δεληγιάννη, “στόχος είναι να αναδείξουμε τα χαρακτηριστικά εκείνη που καθιστούν το νησί έναν προορισμό για όλες τις εποχές”.

Ο Δήμος ευχαριστεί τους επαγγελματίες για τη συνδρομή τους στην πραγματοποίηση του παραπάνω ταξιδιού.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top