Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Θαλάσσιος τουρισμός

Ραντεβού και πάλι το Μάιο του 2019 για την Karavakia Thessaloniki Waterbus

Βίκυ Καραντζαβέλου - 05 October 2018, 10:58

Ιδιαίτερης σημασίας τυχαίνει η προσθήκη του νέου δρομολογίου, αυτού της Αγίας Τριάδας, το οποίο "αγκαλιάστηκε" από τους επιβάτες, τόσο από τους κατοίκους του προαστίου της Θεσσαλονίκης όσο και από τους τουρίστες.


Άλλη μια σεζόν ολοκληρώθηκε με επιτυχία με το κλασικό, πλέον, μότο “Κάθε Μέρα Θάλασσα”, και τα Karavakia Thessaloniki Waterbus, δίνουν το θαλασσινό τους ραντεβού με το κοινό το Μάιο του 2019.

Πιστοί στο καθημερινό μας πρόγραμμα, από την έναρξη της ακτοπλοϊκής σύνδεσης, και έχοντας προσθέσει στα δρομολόγιά μας, αφενός έναν νέο προορισμό, αφετέρου ενσωματώνοντας στο στόλο μας το νέο υπερσύγχρονο ταχύπλοο ‘Ολυμπία’, ολοκληρώνουμε τη φετινή σεζόν” αναφέρει ο υπεύθυνος επικοινωνίας της “Karavakia Thessaloniki Waterbus” Νίκος Τσαμασλής.

Ιδιαίτερης σημασίας τυχαίνει η προσθήκη του νέου δρομολογίου, αυτού της Αγίας Τριάδας, το οποίο “αγκαλιάστηκε” από τους επιβάτες, τόσο από τους κατοίκους του προαστίου της Θεσσαλονίκης όσο και από τους τουρίστες.

Για πρώτη φορά, φέτος, ύστερα από σαράντα έτη, στην καθημερινή ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Θεσσαλονίκης - Περαίας - Νέων Επιβατών, και αντίστροφα, προσθέσαμε και την Αγία Τριάδα, έναν προορισμό που αποτελούσε χρόνιο αίτημα των κατοίκων και των παραθεριστών της περιοχής. Αισθανόμαστε υπερήφανοι με τη νέα αυτή προσθήκη στο δυναμικό της Karavakia Thessaloniki Waterbus” επισημαίνει ο υπεύθυνος επικοινωνίας της εταιρείας, κ. Νίκος Τσαμασλής.Σε ό,τι αφορά στα δρομολόγια, τα οποία εκτελούσαν καθημερινά τη θαλάσσια διαδρομή Λιμάνι Θεσσαλονίκης - Λευκός Πύργος - Περαία - Νέοι Επιβάτες - Αγία Τριάδα, και αντίστροφα, ολοκληρώθηκαν για φέτος, δίνοντας και πάλι, ραντεβού, ανανεωμένα, το Μάιο του 2019.

Τα πλοία “Άγιος Γεώργιος” και “Ολυμπία” της Karavakia Thessaloniki Waterbus εκτελούσαν καθημερινά δρομολόγια μεταξύ Θεσσαλονίκης - Περαίας - Νέων Επιβατών - Αγίας Τριάδας, και αντίστροφα, ξεκινώντας το Μάιο και ολοκληρώνοντας τα δρομολόγια το Σεπτέμβριο.

Σε ό,τι αφορά τα χαρακτηριστικά των πλοίων, ο “Άγιος Γεώργιος” με μήκος 18 μέτρα έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει 100 επιβάτες. Είναι ένα αξιόπλοο, καλοτάξιδο, παραδοσιακό σκαρί που διαθέτει δύο μηχανές General Motors Marine. Στο άνετο σαλόνι του με τον κλιματισμό, οι επιβάτες απολαμβάνουν ροφήματα και σνακ, από τα αυτόματα μηχανήματα πώλησης. 

Το νέο υπερσύγχρονο ταχύπλοο “Ολυμπία” με μήκος 23,5 μέτρα, έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει 170 επιβάτες. Το σκάφος, το οποίο έχει ναυπηγηθεί σε ελληνικό ναυπηγείο στη Σαλαμίνα, διαθέτει 2 μηχανές τύπου General Motors, ιπποδύναμης 539 BHP, έκαστη. Διαθέτει μπαρ και τουαλέτα. Και τα δυο καραβάκια διαθέτουν τουαλέτες ενώ επιτρέπονται τα κατοικίδια ζώα (με λουρί) καθώς και τα ποδήλατα.

Ο χρόνος της διαδρομής υπολογίζεται σε 50 λεπτά της ώρας για τα δρομολόγια Θεσσαλονίκη - Περαία - Νέοι Επιβάτες, ή αντίστροφα, και σε 1 ώρα και 15 λεπτά για το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη - Αγία Τριάδα.
|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top