Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
ΠΟΤ

To 8th UNWTO International Meeting on Silk Road Tourism έρχεται στη Θεσσαλονίκη

Τατιάνα Ρόκου - 05 Οκτώβριος 2018, 13:10

Κύριος στόχος είναι να μεγιστοποιήσει τα οφέλη της ανάπτυξης του τουρισμού κατά μήκος του Δρόμου του Μεταξιού, ενθαρρύνοντας ταυτόχρονα τις επενδύσεις και προωθώντας τη διατήρηση της φυσικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της διαδρομής.


Λίγες μέρες απομένουν από την έναρξη της μεγάλης διοργάνωσης του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού των Ηνωμένων Εθνών, του 8ου UNWTO International Meeting on Silk Road Tourism, που φιλοξενείται στη Θεσσαλονίκη από τις 09 - 12 Οκτωβρίου 2018.

Το 8th UNWTO International Μeeting on Silk Road Tourism αποτελεί τη μεγαλύτερη διετή διοργάνωση του παγκόσμιου φορέα τουρισμού, του προγράμματος του Δρόμου του Μεταξιού και διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Ευρώπη.

Κύριος στόχος είναι να μεγιστοποιήσει τα οφέλη της ανάπτυξης του τουρισμού κατά μήκος του Δρόμου του Μεταξιού, ενθαρρύνοντας ταυτόχρονα τις επενδύσεις και προωθώντας τη διατήρηση της φυσικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της διαδρομής. Επιπλέον, ενισχύει τη συνεργασία μεταξύ χωρών και περιοχών του Δρόμου του Μεταξιού, με στόχο να δημιουργήσει μια μοναδική και αξέχαστη ταξιδιωτική εμπειρία.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, το Thessaloniki Convention Bureau, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, η Aegean Airlines σε συνεργασία με το Υπουργείο Τουρισμού και τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης συνεργάστηκαν για τη φιλοξενία της διοργάνωσης που θα αναδείξει την επιχειρηματική δραστηριότητα της ευρύτερης περιοχής αλλά και θα προβάλλει παγκοσμίως την τοπική πολιτιστική κληρονομιά του Δρόμου του Μεταξιού.

Οι 300 σύνεδροι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα διήμερο πρόγραμμα εισηγήσεων από επαγγελματίες, στελέχη σημαντικών τουριστικών επιχειρήσεων παγκοσμίως, ενώ ένα ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα εκδηλώσεων βασισμένο στον πολιτισμό και την τοπική γαστρονομία αναμένει να δώσει πρόσθετη αξία στη διοργάνωση. 

Οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά τους Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης, Διαδριατικό Αγωγό (Trans Adriatic Pipeline - TAP) και Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης που συνέβαλαν καθοριστικά στη φιλοξενία της διοργάνωσης για την ανάδειξη της Θεσσαλονίκης παγκοσμίως. 
|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top