Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΟ βρετανός σχεδιαστής Ozwald Boateng σχεδιάζει τις στολές της British Airways
Αεροπορικές εταιρείες

Ο βρετανός σχεδιαστής Ozwald Boateng σχεδιάζει τις στολές της British Airways

Η νέα στολή θα αποτελέσει σημαντικό κομμάτι των εορτασμών της αεροπορικής εταιρείας για την 100ή της επέτειο.

Ένας από τους πιο γνωστούς βρετανούς σχεδιαστές της Savile Row, ο Ozwald Boateng OBE, πρόκειται να είναι ο επόμενος σχεδιαστής των νέων στολών της British Airways
Ο Boateng, ο οποίος είναι γνωστός για τις σύγχρονες πινελιές του στην κλασσική βρετανική ραπτική, θα σχεδιάσει μια συλλογή για τους 32.000 υπαλλήλους της British Airways που φορούν στολή ως μέρος του ρόλου τους. 
Η νέα στολή θα αποτελέσει σημαντικό κομμάτι των εορτασμών της αεροπορικής εταιρείας για την 100ή της επέτειο.
Ο Alex Cruz, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της British Airways, δήλωσε: “Οι στολές μας αποτελούν ένα χαρακτηριστικό σύμβολο της μάρκας μας σε όλη την 100ετή ιστορία μας και η συνεργασία μας με τον Ozwald θα μας οδηγήσει στο επόμενο κεφάλαιο του ταξιδιού μας“. 
Σε μια εποχή που επενδύουμε στους πελάτες, οι νέες στολές μας είναι μια οπτική αναπαράσταση της επένδυσης στους ανθρώπους μας, οι οποίοι θέλουμε να αισθάνονται περήφανοι όταν φορούν τη νέα μας στολή“. 
Ο Ozwald Boateng OBE, δήλωσε: “Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος για τη δημιουργία αυτής της νέας στολής για τη British Airways. Είναι σημαντικό για εμένα να δημιουργήσω κάτι που θα κάνει όλους τους 32.000 εργαζομένους της British Airways σε όλο τον κόσμο, που θα φορούν τη στολή τους, πραγματικά ενθουσιώδεις, ενώ συγχρόνως μου επιτρέπουν να επιδείξω τις δεξιότητές μου ως σχεδιαστής. Η British Airways επενδύει 4,5 δισεκατομμύρια λίρες για τα επόμενα πέντε χρόνια και η ομοιόμορφη σχεδίαση θα αποτελέσει μέρος αυτής της επένδυσης. Για το λόγο αυτό ανυπομονώ να πάρω στα χέρια μου μια στολή και να την εξελίξω σε μια υπέροχη συλλογή“.

Ο Ozwald ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του στον τομέα της μόδας το 1986 και έγινε ο πρώτος ράφτης με δικό του catwalk show στην Eβδομάδα Mόδας στο Παρίσι. 

Εκτός από το γεγονός ότι ήταν ο νεαρότερος ράφτης που κατάφερε να ανοίξει ένα κατάστημα στη Savile Row, ο Ozwald ήταν ο Δημιουργικός Διευθυντής της Givenchy Homme από το 2002 έως το 2006. 
Ο Boateng, ο οποίος παρουσίασε φέτος την πρώτη του συλλογή γυναικείων ενδυμάτων, θα συνεργαστεί στενά με τους υπαλλήλους της αεροπορικής εταιρείας σε όλη τη διαδικασία ανάπτυξης, παρακολουθώντας τους από κοντά ώστε να κατανοήσει τους ρόλους τους και τον λειτουργικό ρόλο των στολών και να συντονίσει τον σχεδιασμό, τον έλεγχο και την τελική παράδοσή τους.
Η British Airways έχει συνεργαστεί με πολλά διάσημα ονόματα από το χώρο της μόδας σε όλη την ιστορία της για να σχεδιάσει τις στολές της. Ανάμεσα σε αυτά ο Paul Costelloe, ο Roland Klein, ο Baccart Weatherall, ο Hardy Amies και ο Julien MacDonald, σχεδιαστής της υπάρχουσας στολής της αεροπορικής εταιρείας. 
Η British Airways θα επενδύσει 4.5 δισ. λίρες στην εξυπηρέτηση των πελατών της  μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια. Η επένδυση περιλαμβάνει την εγκατάσταση βέλτιστης ποιότητας WiFi με ισχύ σε κάθε κάθισμα, την τοποθέτηση 128 αεροσκαφών μακρινών αποστάσεων με νέους εσωτερικούς χώρους και την παράδοση 72 νέων αεροσκαφών. Η αεροπορική εταιρία θα παρουσιάσει, επίσης, το νέο κάθισμα Club World με άμεση πρόσβαση στο διάδρομο του αεροσκάφους το επόμενο έτος. 
Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024