Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
DMCs

Η Mideast υποψήφια για World’s Leading DMC στα World Travel Awards

Βίκυ Καραντζαβέλου - 10 October 2018, 10:44

Η τελετή βράβευσης θα πραγματοποιηθεί την 1η του Δεκέμβρη στη Λισαβώνα.Για πρώτη φορά στην ιστορία της και πάνω στα 35α γενέθλιά της, η Mideast βρίσκεται υποψήφια για το βραβείο “World’s Leading Destination Management Company 2018” από τα World Travel Awards, τα Oscars της παγκόσμιας ταξιδιωτικής βιομηχανίας.

Η βράβευσή της τον περασμένο Ιούνιο ως Europe’s Leading DMC, χάρισε στην εταιρία την υποψηφιότητά της στη μεγαλύτερη κατηγορία διεθνώς. Η τελετή βράβευσης θα πραγματοποιηθεί την 1η του Δεκέμβρη στη Λισαβώνα. 

Τα World Travel Awards είναι ένας θεσμός παγκοσμίως αναγνωρίσιμος και αναγνωρισμένος ως η απόλυτη πιστοποίηση αριστείας στον κλάδο. 

Η γενική διευθύντρια της Mideast, κα Κατερίνα Μούσμπε, δήλωσε σχετικά: “Η υποψηφιότητά μας για τη διάκρισή ως “World’s Leading DMC” ξεπέρασε τις προσδοκίες μας. Και μόνο το ότι βρισκόμαστε ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου παγκοσμίως, μας δίνει τη μέγιστη ικανοποίηση. Είναι αυτό που λένε ‘Να στοχεύεις το φεγγάρι. Ακόμα κι αν αστοχήσεις, θα βρεθείς ανάμεσα στα αστέρια’… Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους της κατηγορίας και σας ευχαριστούμε για άλλη μια φορά μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top