Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΗ Mideast υποψήφια για World’s Leading DMC στα World Travel Awards
DMCs

Η Mideast υποψήφια για World’s Leading DMC στα World Travel Awards

Η τελετή βράβευσης θα πραγματοποιηθεί την 1η του Δεκέμβρη στη Λισαβώνα.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της και πάνω στα 35α γενέθλιά της, η Mideast βρίσκεται υποψήφια για το βραβείο “World’s Leading Destination Management Company 2018” από τα World Travel Awards, τα Oscars της παγκόσμιας ταξιδιωτικής βιομηχανίας.

Η βράβευσή της τον περασμένο Ιούνιο ως Europe’s Leading DMC, χάρισε στην εταιρία την υποψηφιότητά της στη μεγαλύτερη κατηγορία διεθνώς. Η τελετή βράβευσης θα πραγματοποιηθεί την 1η του Δεκέμβρη στη Λισαβώνα.

Τα World Travel Awards είναι ένας θεσμός παγκοσμίως αναγνωρίσιμος και αναγνωρισμένος ως η απόλυτη πιστοποίηση αριστείας στον κλάδο.

Η γενική διευθύντρια της Mideast, κα Κατερίνα Μούσμπε, δήλωσε σχετικά: “Η υποψηφιότητά μας για τη διάκρισή ως “World’s Leading DMC” ξεπέρασε τις προσδοκίες μας. Και μόνο το ότι βρισκόμαστε ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου παγκοσμίως, μας δίνει τη μέγιστη ικανοποίηση. Είναι αυτό που λένε ‘Να στοχεύεις το φεγγάρι. Ακόμα κι αν αστοχήσεις, θα βρεθείς ανάμεσα στα αστέρια’… Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους της κατηγορίας και σας ευχαριστούμε για άλλη μια φορά μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας.
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024