Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχεία

Η bluegr Hotels & Resorts στηρίζει τις γυναίκες με καρκίνο του μαστού

Τατιάνα Ρόκου - 10 Οκτώβριος 2018, 14:01

Δέκα στελέχη της bluegr Hotels & Resorts, άνδρες και γυναίκες, συνέθεσαν την ομάδα που αγωνίστηκε, η οποία έφερε το όνομα bluegr, με συμμετοχές τόσο στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων όσο και στον περίπατο των 2 χιλιομέτρων.Για πρώτη χρονιά φέτος η bluegr Hotels & Resorts συμμετείχε στον 10ο Συμβολικό Αγώνα Δρόμου & Περιπάτου Race for the Cure που διοργανώθηκε στην από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού “Άλμα Ζωής”.

Ο ξενοδοχειακός όμιλος στήριξε έναν από τους μεγαλύτερους αγώνες δρόμου της χώρας, μια διεθνή διοργάνωση που ξεκίνησε το 1982 στο Ντάλας του Τέξας και φέτος συμπληρώνει δέκα χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα με στόχο την ενημέρωση όλων για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

Δέκα στελέχη της bluegr Hotels & Resorts, άνδρες και γυναίκες, συνέθεσαν την ομάδα που αγωνίστηκε, η οποία έφερε το όνομα bluegr, με συμμετοχές τόσο στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων όσο και στον περίπατο των 2 χιλιομέτρων. Σε κλίμα χαράς, στην καρδιά της πόλης, η ομάδα της bluegr Hotels & Resorts γιόρτασε με χιλιάδες κόσμου τη ζωή μεταφέροντας το μήνυμα της πρόληψης που αποτελεί τη μεγαλύτερη ασπίδα κατά του καρκίνου του μαστού, μιας ασθένειας που προσβάλλει εκατομμύρια άνδρες και γυναίκες ετησίως. 

Αντιλαμβανόμενη τη σημασία της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, η bluegr Hotels & Resorts λαμβάνει κάθε χρόνο μέρος σε πλήθος δράσεων με στόχο την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και την προστασία του περιβάλλοντος. Στο πλαίσιο των παραπάνω ο όμιλος έχει δημιουργήσει τη δική του Τράπεζα Αίματος, ενώ πρόσφατα στήριξε τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές στο Μάτι προσφέροντάς τους είδη πρώτης ανάγκης. Ως μέλος του προγράμματος We do Local η bluegr Hotels & Resorts στηρίζει την εντοπιότητα, ενώ συμμετείχε και στην εκδήλωση για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού που διοργάνωσε ο Νομός Λασιθίου στις 27 Σεπτεμβρίου, τα έσοδα της οποίας δόθηκαν σε κοινωφελή ιδρύματα της περιοχής. Τέλος, κατανοώντας ότι το περιβάλλον είναι το σπίτι όλων μας η bluegr Hotels & Resorts συμμετείχε ενεργά στην Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντικού Καθαρισμού των Ακτών, με τις  παραλίες των ξενοδοχείων του ομίλου στην Κρήτη να βραβεύονται με Γαλάζια Σημαία τα τελευταία 25 χρόνια. 
|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top