Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προβολή προοριμού

Νέα εποχή στην οργάνωση της τουριστικής προβολής από το Δήμο Λειψών

Χρήστος Μυστιλιάδης - 10 Οκτώβριος 2018, 14:44

Η τουριστική προβολή δεν θέλει πυροτεχνήματα αλλά συγκροτημένο έργο που θα ενισχύεται χρόνο με το χρόνο, σημείωσε ο δήμαρχος Λειψών σχετικά με την προβολή του Δήμου.


Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, τα διευθυντικά στελέχη της εταιρίας εξειδικευμένων συμβούλων τουριστικού marketing Remake, που συνεργάζονται επιτυχώς με το Δήμο Λειψών από τις αρχές του χρόνου, είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν την στρατηγική τουριστικού μάρκετινγκ του προορισμού, τη “Στάση Ζωής” και “Points of View” που είναι τα νέα slogan, καθώς και το μοντέρνο λογότυπο του προορισμού που μαζί με τις θεματικές μακέτες, την αισθητική, τα συνθήματα και τις φωτογραφίες, “ταξιδεύουν” τον αναγνώστη στη μυθολογία, τα τοπία και τη μαγεία του νησιού. Ακολούθησε ο απολογισμός δράσεων προβολής που περιλάμβανε μεταξύ άλλων, εκθεσιακές συμμετοχές με προγραμματισμένες συναντήσεις στο εξωτερικό, το “ντύσιμο” ενός Mall με τα χρώματα και τις εικόνες των Λειψών, “έξυπνη” καμπάνια προβολής σε μεγάλο αριθμό δημοφιλών σταθμών του Μετρό Αθηνών, δημοσιογραφικά ταξίδια και μεγάλη δημοσιότητα σε έγκριτα ΜΜΕ. Η παρουσίαση ολοκληρώθηκε με τους κύριους άξονες προγραμματισμού δράσεων προβολής του προορισμού για το 2019. 

Μιλώντας για τη προσπάθεια ο δήμαρχος Λειψών Φώτης Μάγγος, είπε: “Η τουριστική προβολή δεν θέλει πυροτεχνήματα αλλά συγκροτημένο έργο που θα ενισχύεται χρόνο με το χρόνο. Σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες πρωτοβουλίες μας για τη δημιουργία νέων προϊόντων, την αναβάθμιση του περιβάλλοντος και την προσθήκη νέων ακτοπλοϊκών συνδέσεων, είμαστε διατεθειμένοι, στο μέτρο του δυνατού, να αξιοποιήσουμε μία δέσμη σύγχρονων μεθόδων που θα μας φέρει πιο κοντά στον εν δυνάμει επισκέπτη μας. Ήδη το σύνολο των ενεργειών μας, αποδίδει με τον προορισμό να σημειώνει διψήφια ποσοστά αύξησης επισκεπτών, σύμφωνα με εκτιμήσεις”. 


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top