Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΟ Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας από την ταράτσα του Hilton
Ξενοδοχεία

Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας από την ταράτσα του Hilton

Το ξενοδοχείο βρίσκεται πάνω στη διαδρομή του Μαραθωνίου αλλά και των αγώνων 5χλμ και 10χλμ και θα δώσει τη δυνατότητα σε ενοίκους και επισκέπτες να τον παρακολουθήσουν.

Το Hilton Αθηνών για ακόμη μία χρονιά θα είναι το επίσημο ξενοδοχείο του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας και σε αυτό θα φιλοξενηθούν οι elite αθλητές που θα συμμετάσχουν στο φετινό αγώνα αλλά και όλοι οι επίσημοι καλεσμένοι του ΣΕΓΑΣ και της Διεθνούς Ένωσης Μαραθωνίου (AIMS).

Το ξενοδοχείο βρίσκεται πάνω στη διαδρομή του Μαραθωνίου αλλά και των αγώνων 5χλμ και 10χλμ και προσφέρει μια ευκαιρία στους ενοίκους και επισκέπτες του ξενοδοχείου να παρακολουθήσουν τους αγώνες από πολύ κοντά. Η θέση του πάνω στην αυθεντική διαδρομή και ακριβώς απέναντι από το εικαστικό landmark της πόλης της Αθήνας, τον γυάλινο “Δρομέα“, το συνδέει με το μεγάλο εθνικό γεγονός.

Ειδικά για την ημέρα του Μαραθωνίου, το Galaxy Bar & Restaurant του Hilton θα ανοίξει για το κοινό από τις 9:00 το πρωί και θα προσφέρει στην βεράντα του με πανοραμική θέα της Αθήνας ένα brunch για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν τους δρομείς από ψηλά και για όσους θέλουν να γευματίσουν με τους φίλους ή τις οικογένειές τους μετά τον αγώνα.
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024