Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Γαστρονομία

Η ρωσική γαστρονομική εβδομάδα στο Cape Sounio Grecotel Exclusive Resort

Τατιάνα Ρόκου - 12 Οκτώβριος 2018, 14:40

Στις 23 και 24 Οκτωβρίου 2018 θα διοργανωθεί σειρά εκδηλώσεων με τρεις "γευστικές εμπειρίες", στο Cape Sounio Grecotel Exclusive Resort, στα πλαίσια του Έτους Τουρισμού Ελλάδας-Ρωσίας.Ένα νέο γαστρονομικό γεγονός στο πλαίσιο του Έτους Τουρισμού Ελλάδας-Ρωσίας θα φιλοξενήσει το Cape Sounio Grecotel Exclusive Resort από τις 22 έως τις 24 Οκτωβρίου 2018. 

Πρόκειται για τη Ρωσική Γαστρονομική Εβδομάδα, που πραγματοποιείται για 4η συνεχή χρονιά από το Διεθνές Οινογαστρονομικό Κέντρο Μόσχας σε συνεργασία με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού του ΟΗΕ και με την υποστήριξη του Υπουργείου Εξωτερικών και Πολιτισμού της Ρωσίας, του Υπουργείου Τουρισμού της Ελλάδας, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, καθώς και άλλων ρωσικών και ελληνικών επαγγελματικών οργανώσεων. 

Συγκεκριμένα, στις 23 και 24 Οκτωβρίου 2018 θα διοργανωθεί σειρά εκδηλώσεων με τρεις “γευστικές εμπειρίες”. Μέσω της συμμετοχής του στην Ρωσική Γαστρονομική Εβδομάδα ο Όμιλος Ν. Δασκαλαντωνάκη-Grecotel, επιθυμεί να δώσει την δυνατότητα στο κοινό να βιώσει την εμπειρία μιας γαστρονομικής καινοτομίας, που συνδυάζει γεύσεις Βορρά και Νότου και να γνωρίσει μέσα από τις δημιουργίες Ρώσων και Ελλήνων Chefs τη γαστρονομική κουλτούρα των δυο χωρών. 

Η Grecotel μέσα από τα προϊόντα AgrecoFarms, της βιολογικής της φάρμας στο Ρέθυμνο, συνδέει τις ελληνικές γεύσεις τοπικών προϊόντων με τις διεθνείς τάσεις της σύγχρονης κουζίνας, αποτελώντας έναν πρέσβη της μεσογειακής διατροφής. 

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί, ότι ο ιδρυτής και πρόεδρος του Ομίλου, κ. Νίκος Δασκαλαντωνάκης, είναι από το 1998 επίτιμος πρόξενος της Ρωσίας στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα -τίτλο που διατηρεί έως σήμερα- ως επιστέγασμα της προσφοράς του στην προώθηση των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών. 


Στην φωτογραφία ο σεφ Σάκης Τζανέτος, που θα μαγειρέψει για το κοινό, στο Συνέδριο Culinary summit “Ρωσία-Αθήνα“στο Cape Sounio Grecotel Exclusive Resort


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top