Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Περιβάλλον

Περιβαλλοντική δράση 'Keep Aegean Blue

Χρήστος Μυστιλιάδης - 15 Οκτώβριος 2018, 10:49

Συνεχίζεται η περιβαλλοντική δράση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, για τον θαλάσσιο και υποβρύχιο καθαρισμό των ακτών.


Περισσότερα από 160 κιλά σκουπίδια έβγαλαν οι μαθητές του ΓΕΛ Ιαλυσού, από την παραλία της Ιαλυσού, την περασμένη Παρασκευή 12 Οκτωβρίου, δεύτερη μέρα της περιβαλλοντικής δράσης “Keep Aegean Blue”, για την προστασία του θαλάσσιου οικοσυστήματος.

Η δράση ξεκίνησε με σεμινάριο που έγινε το πρωί της Παρασκευής στο ΓΕΛ, με τη συμμετοχή 60 μαθητών του σχολείου και ακολούθησε θαλάσσιος και υποβρύχιος καθαρισμός της παραλίας Ιαλυσού από τους μαθητές, που με ενθουσιασμό συμμετείχαν στη δράση μαζί με την δύτρια και ιδρύτρια του οργανισμού “All For Blue”, κα Κατερίνα Τοπούζογλου και τους συνεργάτες της.

Τόσο στο σεμινάριο, όσο και στον καθαρισμό της παραλίας, συμμετείχαν ο αντιπεριφερειάρχης Πόρων, Χωροταξίας και Περιβάλλοντος, κ. Γιάννης Φλεβάρης, η εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλος Διά Βίου Μάθησης, Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων & Εθελοντισμού και πρόεδρος του ΚΕΚ Γεννηματάς, κα Χαρούλα Γιασιράνη, ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Εμπορίου, Ανάπτυξης και Επιχειρησιακής Ετοιμότητας, κ. Χρήστος Ευστρατίου, ο εντεταλμένος Μεταφορών και Επικοινωνιών, περιφερειακός σύμβουλος, κ. Χρήστος Μπάρδος και η πρόεδρος της ΔΚ Ιαλυσού, κα Ερμίνα Μπότσαρη.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top