Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τεχνολογία

Πάνω από 200 εκπρόσωποι της ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας στα 10α γενέθλια της Nelios

Άγγελος Ρεστάνης - 15 October 2018, 12:47

Η εταιρεία ιδρύθηκε πριν από 10 χρόνια, με όραμα να μεγιστοποιήσει στο έπακρο το ψηφιακό αποτύπωμα της ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας.


Μερικοί από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας - επιχειρηματίες ξενοδοχειακών και τουριστικών επιχειρήσεων, θεσμικοί φορείς και δημοσιογράφοι του τουριστικού και επιχειρηματικού ρεπορτάζ - γιόρτασαν πριν από λίγες ημέρες, σε κεντρικό εστιατόριο της Αθήνας, τα 10α γενέθλια της Nelios.

Ο ελληνικός τουρισμός ήταν παρών σε μία βραδιά στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής, με πολλές μουσικές εκπλήξεις.Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Nelios, κ. Δημήτρης Σερίφης, έκανε μία σύντομη αναδρομή στις πιο σημαντικές στιγμές της πορείας της εταιρείας, η οποία ιδρύθηκε πριν από 10 χρόνια ακριβώς, με όραμα να μεγιστοποιήσει στο έπακρο το ψηφιακό αποτύπωμα της ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας. Κατά την ολιγόλεπτη ομιλία του, ο κ. Σερίφης δεν παρέλειψε να παρουσιάσει στους παρεβρισκόμενους μερικά απολογιστικά στοιχεία της Nelios, τα οποία αποτυπώνουν την ηγετική θέση της στην αγορά.

Μερικά από τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν είναι:

  • Η μέση ετήσια ανάπτυξη της εταιρείας, η οποία κυμαίνεται στο 25%.
  • Το ποσοστό της τάξεως του 97% που καταγράφει η ανανέωση των συμβολαίων του πελατολογίου της εταιρείας κάθε χρόνο.
  • Τα 50 εκατ. ευρώ που “άγγιξε” ο τζίρος το 2018 από τις κρατήσεις που προέκυψαν από τα websites που διαχειρίζεται η εταιρεία.Ειδική μνεία έγινε, επίσης, για τις αξίες που διέπουν την επιχειρηματική δραστηριότητα της Nelios, όπως η αδιάκοπη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών, η ομαδικότητα, η προσωποκεντρική προσέγγιση των συνεργατών, η υψηλή εταιρική κοινωνική ευθύνη της καθώς και η συνεχόμενη μετάδοση της τεχνογνωσίας της ομάδας της εταιρείας. Απόδειξη του τελευταίου αποτελεί η μέχρι σήμερα συμμετοχή της σε περισσότερες από 200 επαγγελματικές εκδηλώσεις (συνέδρια, σεμινάρια, εκθέσεις, workshops κ.λπ. σε περισσότερες από 40 πόλεις με ομιλίες και παρουσιάσεις σε περισσότερα από 20.000 άτομα του χώρου.

Η βραδιά κορυφώθηκε με βραβεύσεις, καθώς και τη δέσμευση ότι η Nelios υποδέχεται τη δεύτερη δεκαετία λειτουργίας της με ακόμη περισσότερο πάθος και δυναμική.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top