Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Περιφέρεια

Νέες πτήσεις από το εξωτερικό στα Ιόνια νησιά για το 2019

Τατιάνα Ρόκου - 18 Οκτώβριος 2018, 15:28

Για την Κέρκυρα ανακοινώθηκαν νέες πτήσεις της Ryanair από τα αεροδρόμια Λονδίνο SouthEnd, Μπολόνια και Λίβερπουλ και άλλες δύο πτήσεις ανά εβδομάδα για την Κεφαλονιά από Βερολίνο Tegel. Επίσης, πτήσεις της British Airways,από Λονδίνο Heathrow προς Άκτιο και η σύνδεση του Ακτίου με το Ανόβερο από την Condor.


Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων ανακοίνωσε ότι, σε συνεργασία με την αεροπορική εταιρεία Ryanair, έχουν μέχρι στιγμής προγραμματιστεί οκτώ πτήσεις την εβδομάδα επιπλέον, οι οποίες αρχίζουν από τον ερχόμενο Απρίλιο.

Για την Κέρκυρα έχουν ήδη ανακοινωθεί νέες πτήσεις από τα αεροδρόμια Λονδίνο SouthEnd, Μπολόνια και Λίβερπουλ (συνολικά έξι πτήσεις), ενώ χθες ανακοινώθηκαν άλλες δύο πτήσεις ανά εβδομάδα (Τετάρτη και Σάββατο) για την Κεφαλονιά από Βερολίνο Tegel, από τις 3 Απριλίου έως τις 26 Οκτωβρίου 2019. Σύμφωνα με τον, περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, κ. Σπύρο Γαλιατσάτο, όλες οι παραπάνω πτήσεις συμβάλλουν αποτελεσματικά στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου σε επτάμηνη βάση, αλλά επιπλέον παρέχουν την δυνατότητα στις τοπικές κοινωνίες (και όχι μόνον) να ταξιδεύουν από τον τόπο τους στο εξωτερικό σε χαμηλότερους αεροπορικούς ναύλους.

Επίσης, στο πλαίσιο της συνεργασίας της περιφέρειας με την αεροπορική εταιρεία British Airways, ανακοινώθηκαν δύο  νέες συνδέσεις την εβδομάδα από Λονδίνο Heathrow με Άκτιο από 29 Μαΐου έως 29 Σεπτεμβρίου (Τετάρτη και Κυριακή). Αυτό θα συμβάλλει στη μείωση του ελλείμματος αεροπορικών θέσεων από τη Βρετανία, το οποίο παρουσιάστηκε μετά την αναστολή πτήσεων της αεροπορικής εταιρείας Monarch Airlines το 2017.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε η σύνδεση του Ακτίου με το Ανόβερο από την αεροπορική εταιρεία Condor, από τις 21 Μαΐου έως τις 8 Οκτωβρίου 2019 (κάθε Τρίτη).Στη φωτογραφία, το Αεροδρόμιο του Ακτίου.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top