Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Turkish Airlines: Ο υψηλότερος δείκτης πληρότητας καταγράφηκε το Σεπτέμβριο (83,4%)

Θοδωρής Κουμέλης - 19 Οκτώβριος 2018, 10:08

Κατά την περίοδο Ιανουαρίου – Σεπτεμβρίου, η αύξηση στη ζήτηση και ο συνολικός αριθμός των επιβατών ήταν αυξημένοι κατά 10% και 12% αντίστοιχα σε σχέση με την ίδια περίοδο πέρυσι. Ο συνολικός αριθμός των επιβατών έφτασε τα 58 εκατομμύρια.


H Turkish Airlines, η οποία πρόσφατα ανακοίνωσε τα αποτελέσματα κίνησης επιβατών και φορτίων τον Σεπτέμβριο, πέτυχε τον υψηλότερο δείκτη πληρότητας κατά τον Σεπτέμβριο (LF), φτάνοντας το 83,4%. Παρά την υψηλή βάση του Σεπτεμβρίου του 2017, η ανάπτυξη του αριθμού των επιβατών, των εσόδων ανά χιλιόμετρο και του δείκτη πληρότητας αποτέλεσε μια σημαντική απόδειξη της διαρκούς αύξησης του διεθνούς ενδιαφέροντος για την Τουρκία και την Turkish Airlines.   
            
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα κίνησης του Σεπτεμβρίου 2018:

  • Η τάση αύξησης των επιβατών συνεχίστηκε τον Σεπτέμβριο, με αποτέλεσμα ο συνολικός αριθμός επιβατών να αυξηθεί κατά 1% και να φτάσει σε περίπου 7 εκατ. επιβάτες, ενώ ο δείκτης LF αυξήθηκε στο 83,4%.
  • Τον Σεπτέμβριο του 2018 ο συνολικός δείκτης πληρότητας LF βελτιώθηκε κατά 2 μονάδες, με το διεθνή δείκτη πληρότητας LF να αυξάνεται κατά 2 μονάδες και να φτάνει στο 83%, ενώ ο εγχώριος LF παρέμεινε στο 87% κατά προσέγγιση.
  • Οι επιβάτες μεταξύ διεθνών προορισμών (transit passengers) αυξήθηκαν κατά περίπου 3%.
  • Οι κύριοι παράγοντες που συνέβαλλαν στην αύξηση του όγκου στο εμπορευματικό φορτίο και ταχυδρομείο είναι οι Εσωτερικές Πτήσεις κατά 48%, η Β. Αμερική με 32%, η Αφρική με 23%, και η Άπω Ανατολή με 20% αύξηση.
  • H Αφρική παρουσίασε αύξηση του δείκτη πληρότητας LF κατά 7 μονάδες ενώ η Ευρώπη, οι Εσωτερικές Πτήσεις και η Άπω Ανατολή 2 μονάδες αντίστοιχα.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της περιόδου Ιανουαρίου - Σεπτεμβρίου 2018:

  • Κατά την περίοδο Ιανουαρίου – Σεπτεμβρίου, η αύξηση στη ζήτηση και ο συνολικός αριθμός των επιβατών ήταν αυξημένοι κατά 10% και 12% αντίστοιχα σε σχέση με την ίδια περίοδο πέρυσι. Ο συνολικός αριθμός των επιβατών έφτασε τα 58 εκατομμύρια.
  • Κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου- Σεπτεμβρίου, ο συνολικός δείκτης πληρότητας LF βελτιώθηκε κατά 3 μονάδες και έφτασε το 82%. Ενώ ο διεθνής δείκτης πληρότητας LF αυξήθηκε κατά περίπου 3 μονάδες, ξεπερνώντας το 81%, ο εγχώριος αυξήθηκε κατά 2 μονάδες και υπερέβη το 85%.
  • Εξαιρουμένων των transit επιβατών ο αριθμός των διεθνών επιβατών αυξήθηκε σημαντικά, κατά 13%.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top