Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχία

Τα Grace Hotels μπαίνουν στο δίκτυο της Auberge Resorts Collection

Βίκυ Καραντζαβέλου - 19 October 2018, 12:18

Μέσα στις επόμενες 90 ημέρες οι ξενοδοχειακές μονάδες της Grace σε Μύκονο και Σαντορίνη θα μπουν στο δίκτυο της Auberge Resorts Collection. Τα επόμενα χρόνια το δίκτυο αυτό θα μεγαλώσει με την προσθήκη και άλλων μονάδων, που βρίσκονται υπό κατασκευή σε Αθήνα, Καλαμάτα, Κέα, καθώς και με ένα δεύτερο ξενοδοχείο στη Σαντορίνη.


Ο ξενοδοχειακός όμιλος Grace Hotels πρόκειται να ενταχθεί κάτω από την “ομπρέλα” της Auberge Resorts Collection, ενός βραβευμένου σήματος θερέτρων πολυτελείας. Η κίνηση αυτή αποτελεί μέρος στρατηγικής συνεργασίας μεταξύ της Libra Group, ιδιοκτήτριας των Grace Hotels και της Auberge, και θα αφορά τα εξής ξενοδοχεία του Ομίλου Grace: Mayflower Inn & Spa, Vanderbilt Hotel, White Barn Inn & Spa, Grace Santorini και Grace Mykonos. Το Grace Cafayate δεν θα προστεθεί στη Auberge Collection και θα έχει εφεξής ανεξάρτητη διαχείριση.

”Η συνεργασία αυτή είναι ιδανική, καθώς μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες και έχουμε ξενοδοχεία εξαιρετικά προστιθέμενης αξίας. Η Auberge Resorts Collection είναι ένα χαρτοφυλάκιο εξαιρετικών ξενοδοχείων, θέρετρων, κατοικιών και ιδιωτικών κλαμπ, σε προορισμούς όπως η Napa Valley, η Καλιφόρνια, το Κολοράντο, το Μεξικό, η Καραϊβική, η Κόστα Ρίκα και τα Νησιά Φίτζι. Όπως και τα Grace Hotels, έτσι και η Auberge είναι γνωστή για τη δυνατότητα που δίνει στον επισκέπτη να απολαύσει τη μαγεία και τον χαρακτήρα κάθε προορισμού. Η Auberge είναι επίσης οικογενειακή επιχείρηση και έχει πάθος για την καλύτερη δυνατή εμπειρία του επισκέπτη. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με αυτήν την εξαιρετική ομάδα. Σύμφωνα με τους όρους της συμφωνίας, η μητρική εταιρεία των Grace Hotels, ο όμιλος Libra, θα έχει θέση στρατηγικού ενδιαφέροντος στα Auberge Resorts”, αναφέρει αναφέρει ο CEO των Grace Hotels, Robert Swade.

Μέσα στις επόμενες 90 ημέρες οι ξενοδοχειακές μονάδες της Grace σε Μύκονο και Σαντορίνη, μαζί με τα Mayflower Inn & Spa, White Barn Inn & Spa και Vanderbilt Hotel στις ΗΠΑ θα μπουν στο δίκτυο της Auberge Resorts Collection. Τα επόμενα χρόνια το δίκτυο αυτό θα μεγαλώσει με την προσθήκη και άλλων μονάδων, που βρίσκονται υπό κατασκευή σε Αθήνα, Καλαμάτα, Κέα, καθώς και με ένα δεύτερο ξενοδοχείο στη Σαντορίνη, στο Marrakech του Μαρόκου, στο τηε Αργεντινής και στο St. Moritz της Ελβετίας.

Η διαδικασία δε θα επηρεάσει τις τρέχουσες κρατήσεις των πελατών. Οι πελάτες μπορούν να συνεχίσουν κανονικά να κάνουν τις κρατήσεις τους βάσει των υφιστάμενων κωδικών GDS, μέσω της ιστοσελίδας της Grace ή μέσω της ομάδας κρατήσεων της εταιρείας.
Στη φωτογραφία, το Grace Hotel Santorini.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top