Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΗ Wyndham Hotels & Resorts φιλοδοξεί να λανσάρει σύντομα το brand της La Quinta και στην Ευρώπη
Ξενοδοχία

Η Wyndham Hotels & Resorts φιλοδοξεί να λανσάρει σύντομα το brand της La Quinta και στην Ευρώπη

Αναμένεται ένα επιπλέον ξενοδοχείο στην Κρήτη μέσα στο 2019, που θα εγκαινιάσει την παρουσία της Wyndham στη νησιωτική Ελλάδα.

Απευθυνόμενος στο κοινό του Mediterranean Resort & Hotel Real Estate Forum, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα (17-19 Οκτωβρίου) στην Αθήνα, ο Geoff Ballotti, πρόεδρος και CEO της Wyndham Hotels & Resorts, ανέφερε: “Οι πόλεις της Μεσογείου αναπτύσσονται ταχύτατα, όχι μόνον ως τουριστικοί προορισμοί, αλλά και ως επιχειρηματικά κέντρα, κατάλληλα για εταιρικές συναντήσεις και εκδηλώσεις. Τέλος, προσέθεσε ότι “θα συνεχίσουμε να αναζητάμε ευκαιρίες για να εισάγουμε και νέα brands από το χαρτοφυλάκιό μας στην περιοχή της Μεσογείου, ενώ φιλοδοξούμε να έχουμε ανοίξει και το πρώτο ξενοδοχείο La Quinta στην Ευρώπη, πριν το τέλος της χρονιάς”.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι σε λιγότερο από δυο χρόνια, το χαρτοφυλάκιο της Wyndham Hotels & Resorts διευρύνθηκε, ώστε να περιλαμβάνει σήμερα επτά ξενοδοχεία, με συνολικά περισσότερα από 1.300 δωμάτια, σε όλη τη χώρα, ενώ αναμένεται ένα επιπλέον ξενοδοχείο στην Κρήτη μέσα στο 2019, που θα εγκαινιάσει την παρουσία της Wyndham στη νησιωτική Ελλάδα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024