Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχία

Η Wyndham Hotels & Resorts φιλοδοξεί να λανσάρει σύντομα το brand της La Quinta και στην Ευρώπη

Βίκυ Καραντζαβέλου - 22 Οκτώβριος 2018, 09:19

Αναμένεται ένα επιπλέον ξενοδοχείο στην Κρήτη μέσα στο 2019, που θα εγκαινιάσει την παρουσία της Wyndham στη νησιωτική Ελλάδα.


Απευθυνόμενος στο κοινό του Mediterranean Resort & Hotel Real Estate Forum, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα (17-19 Οκτωβρίου) στην Αθήνα, ο Geoff Ballotti, πρόεδρος και CEO της Wyndham Hotels & Resorts, ανέφερε: “Οι πόλεις της Μεσογείου αναπτύσσονται ταχύτατα, όχι μόνον ως τουριστικοί προορισμοί, αλλά και ως επιχειρηματικά κέντρα, κατάλληλα για εταιρικές συναντήσεις και εκδηλώσεις. Τέλος, προσέθεσε ότι “θα συνεχίσουμε να αναζητάμε ευκαιρίες για να εισάγουμε και νέα brands από το χαρτοφυλάκιό μας στην περιοχή της Μεσογείου, ενώ φιλοδοξούμε να έχουμε ανοίξει και το πρώτο ξενοδοχείο La Quinta στην Ευρώπη, πριν το τέλος της χρονιάς”.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι σε λιγότερο από δυο χρόνια, το χαρτοφυλάκιο της Wyndham Hotels & Resorts διευρύνθηκε, ώστε να περιλαμβάνει σήμερα επτά ξενοδοχεία, με συνολικά περισσότερα από 1.300 δωμάτια, σε όλη τη χώρα, ενώ αναμένεται ένα επιπλέον ξενοδοχείο στην Κρήτη μέσα στο 2019, που θα εγκαινιάσει την παρουσία της Wyndham στη νησιωτική Ελλάδα.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top