Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

ILTM: Νέα τουριστική έκθεση που απευθύνεται στα ταξίδια πολυτελείας

Θοδωρής Κουμέλης - 26 Φεβρουάριος 2002, 00:00

Νέα διεθνής τουριστική έκθεση με την ονομασία International Luxury Travel Market (ILTM<.>) θα διοργανωθεί από τις<...>

10-12 Δεκεμβρίου 2002, στις Κάνες της Γαλλίας, και θα έχει ως στόχο τα ταξίδια πολυτελείας. Την αποκλειστική αντιπροσώπευση της έκθεσης για Ελλάδα και Κύπρο έχει αναλάβει η εταιρία Travel Media Applications.

Ανάμεσα στις εταιρίες-εκθέτες είναι αεροπορικές εταιρίες που προβάλουν την πρώτη θέση τους και την ενοικίαση ιδιωτικών αεροσκαφών, ενοικιάσεις λιμουζινών, ιδιωτικά νησιά, καζίνο παγκόσμιας φήμης, εταιρίες με κρουαζιέρες, κέντρα θαλασσοθεραπείας και τουρισμού υγείας, και φυσικά ξενοδοχεία πέντε αστέρων και υπερπολυτελείας. Οι επισκέπτες της έκθεσης θα είναι εξειδικευμένοι τουριστικοί πράκτορες στον τουρισμό πολυτελείας με πελατεία, διασημότητες, σταρ του σινεμά, κυβερνητικά στελέχη, ακόμα και βασιλείς. Επίσης, διοργανωτές συνεδρίων και ταξιδιών κινήτρων υψηλών προδιαγραφών, και δημοσιογράφοι εξειδικευμένοι στις παρουσιάσεις ξεχωριστών ταξιδιωτικών λύσεων.

Με δεδομένο ότι τα χρήματα που ξοδεύονται για τα ταξίδια πολυτελείας αντιπροσωπεύουν το 20% των συνολικών εσόδων της τουριστικής βιομηχανίας και προέρχονται μόλις από το 3% των ταξιδιωτών σε παγκόσμιο επίπεδο, οι διοργανωτές της ILTM, με πολύχρονη εμπειρία σε καταξιωμένες τουριστικές εκθέσεις, δημιούργησαν μια έκθεση αφιερωμένη αποκλειστικά στα πολυτελή προϊόντα της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας.

Ο κ. David Hammond, γενικός διευθυντής της έκθεσης ILTM και πρόεδρος του Συνδέσμου Ευρωπαϊκών Τουριστικών Εκθέσεων (European Tourism Trade Fairs Association-ETTFA), δήλωσε ότι “υπάρχουν πολλές τουριστικές εκθέσεις σε όλο τον κόσμο, οι περισσότερες από τις οποίες στοχεύουν στην τουριστική αγορά της περιοχής στην οποία γίνονται. Η ILTM είναι η πρώτη έκθεση και μάλιστα η μοναδική που έχει ως στόχο την παγκόσμια τουριστική αγορά των πολυτελών ταξιδιών. Έχουμε θέσει τους στόχους μας και με την ποιότητα ως οδηγό από την οποία θα κριθεί η επιτυχία μας, είμαστε αποφασισμένοι να προσφέρουμε τα υψηλότερα επίπεδα υπηρεσιών”.

Μια παράμετρος για την επιτυχία της έκθεσης είναι η προσέλκυση 400 αγοραστών τουριστικών προϊόντων και υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών, οι οποίοι θα ανήκουν στο `VIP Hosted Programme` (Πρόγραμμα Φιλοξενίας Διακεκριμένων Επισκεπτών), και τα έξοδα τους θα καλυφθούν από τους διοργανωτές της έκθεσης. Πριν τη διοργάνωση τα μέλη του VIP Hosted Programme θα έχουν λάβει τη λίστα των εκθετών με στόχο να προκαθοριστούν συγκεκριμένα ραντεβού.

Οι διοργανωτές της ILTM δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στην αυστηρή επιλογή εκθετών και επισκεπτών οι οποίοι πρέπει να παρέχουν ή αντίστοιχα να αγοράζουν τουριστικές υπηρεσίας πέντε αστέρων. Εκθέτες και επισκέπτες θα τύχουν ανάλογου επιπέδου, πέντε αστέρων, υποδοχής και φιλοξενίας τόσο από την πλευρά των οργανωτών όσο και από την πόλη των Κανών.

Οι ιδρυτές και τα διοικητικά στελέχη της διοργανώτρια εταιρίας, ILTM Media Limited, συγκεντρώνουν εμπειρία 25 ετών στη διοργάνωση καταξιωμένων εκθέσεων της τουριστικής βιομηχανίας, όπως η World Travel Market (Λονδίνο), η Arabian Travel Market (Ντουμπάι), η ΜΙΤΤ (Μόσχα), η Holiday World (Πράγα), η PATA Travel Market (Σιγκαπούρη), εργαζόμενοι για την Reed Travel Exhibitions και την ITE Travel Exhibitions.

Η εταιρία Travel Media Applications-TMA μέσω των στελεχών της διαθέτει εμπειρία σε θέματα εκθέσεων που λειτουργούν με το σύστημα των προκαθορισμένων συναντήσεων με ομάδες αγοραστών (ΕΙΒΤΜ), ενώ έχει στενή συνεργασία με την Ένωση Ευρωπαϊκών Τουριστικών Εκθέσεων (ETTFA) έχοντας την αιγίδα της για την συγκέντρωση και έκδοση των τουριστικών εκθέσεων ανά τον κόσμο.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top