Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εκθέσεις

Ανακοινώθηκαν τα ξενοδοχειακά workshops του 100% Hotel Show 2018

Βίκυ Καραντζαβέλου - 22 Οκτώβριος 2018, 12:00

Οι τρεις βασικοί άξονες των Workshops του 100% Hotel Show, θα είναι α) πωλήσεις ξενοδοχείων και βιλών, β) ξενοδοχειακή αρχιτεκτονική και design και γ) Το δυναμικά ανερχόμενο trend της ευεξίας στον τουρισμό.


Οι ξενοδοχειακές πωλήσεις, το conceptual design και αρχιτεκτονική, αλλά και το ανερχόμενο trend της ευεξίας στον τουρισμό, αποτελούν τα βασικά θέματα των Workshops του 100% Hotel Show 2018.

Τα ξενοδοχειακά workshops του 100% Hotel Show 2018 είναι καλύτερα από ποτέ, αφού οι θεματολογίες τους καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα που ξεκινάει από τις πωλήσεις και φτάνει μέχρι και τον ιδιαίτερο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό των ξενοδοχείων.

Στα workshops θα εμφανιστούν για πρώτη φορά σημαντικά ονόματα, όπως ο Δανός designer Johannes Torpe και η βραβευμένη στις Κάννες Hotel Video Making εταιρεία, NEEDaFIXER, ενώ η Airbnb θα οργανώσει το πρώτο της Workshop σε ελληνική ξενοδοχειακή έκθεση. Τέλος, μια από τις σημαντικότερες εταιρείες στο χώρο των ξενοδοχειακών πωλήσεων, η WebHotelier, θα παρουσιάσει τα Hotel & Villa Master Classes, ενώ θα παρουσιαστούν και δυναμικά design workshops από τις αρχιτεκτονικού ενδιαφέροντος πλατφόρμες Archetype και Archisearch.

Οι τρεις βασικοί άξονες των Workshops του 100% Hotel Show, θα είναι:

 • Πωλήσεις ξενοδοχείων και βιλών
 • Ξενοδοχειακή αρχιτεκτονική και design
 • Το δυναμικά ανερχόμενο trend της ευεξίας στον τουρισμό.

Με ομιλητές από Ελλάδα και εξωτερικό και με την επίβλεψη της Hotelier Academy Greece, τα φετινά workshops θα έχουν έναν ακόμα πιο αναβαθμισμένο επιμορφωτικό χαρακτήρα, με τις παρουσιάσεις να είναι εντυπωσιακότερες από κάθε άλλη φορά, προσφέροντας σημαντικό “how-to” περιεχόμενο.

Το επίσημο πρόγραμμα των 100% Hotel Workshops:
Σάββατο, 17/11/2018

 • 10:30 -12:00: Hotel Booking Master Class: Ανακαλύψτε όλες τις νέες μεθόδους που αυξάνουν τις άμεσες κρατήσεις στο δικό σας booking engine.
 • 12:00 -13:30: Hotel Videos & Πωλήσεις: Δείτε πώς τα ξενοδοχειακά βίντεο επηρεάζουν τις κρατήσεις περισσότερο από ποτέ αλλά και πώς θα δημιουργήσετε ένα ανατρεπτικό υλικό.
 • 15:30 -17:00: Hotel Storytelling Concepts: Μάθετε πώς θα δημιουργήσετε μια μοναδική ιστορία για το ξενοδοχείο σας που επηρεάζει το Design αλλά και τη συνολική Εμπειρία του καταλύματος.
 • 17:00 -18:30: Housekeeping & Wellness: Πώς η ευεξία στα ξενοδοχεία επηρεάζεται σημαντικά από την οργάνωση του Housekeeping, το συνολικό σχεδιασμό του SPA αλλά και τα F&B outlets.

Κυριακή, 18/11/2018

 • 10:30 -12:00: Villa Sales Master Class: Δείτε πώς θα πουλήσετε πιο αποτελεσματικά τη Βίλα σας μέσα από ένα δυναμικό πλάνο διανομής.
 • 12:00 -13:30: The Host workshop by Airbnb: Συμβουλές για την αποτελεσματικότερη διαχείριση των καταλυμάτων και αύξηση των πωλήσεων.
 • 15:30 -17:00: The Hotel HR Workshop: Changing Landscapes.
 • 17:00 - 18:30: Hotel Sales Strategy: Μάθετε πώς μπορείτε να στήσετε ένα επιτυχημένο πλάνο πωλήσεων με σωστή ισορροπία μεταξύ Online Πωλήσεων και B2B Συμβολαίων.

Δευτέρα, 19/11/2018

 • 10:30 -12:00: Sense Architecture: Πώς θα διαμορφώσετε μια κορυφαία εμπειρία για τον επισκέπτη μέσα από την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα του χώρου, ώστε να αυξήσετε τις πωλήσεις και επομένως τα κέρδη του καταλύματος σας.
 • 12:00 -13:30: Φωτισμός Ξενοδοχείου: Πώς η σωστή μελέτη φωτισμού εξοικονομεί κόστη, αναβαθμίζει την εμπειρία του πελάτη, αλλά και συντελεί στη συνολική ενίσχυση του brand awareness του ξενοδοχείου.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top