Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

ΞΕΕ: Αδιαφορεί το ΥΠΕΘΟ για τις αποσβέσεις των ξενοδοχείων

Θοδωρής Κουμέλης - 26 Φεβρουάριος 2002, 00:00

"Ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Νίκος Χριστοδουλάκης επέδειξε πλήρη αδιαφορία στα δίκαια<...> αιτήματα του κλάδου για την τροποποίηση των διατάξεων περί των ποσοστών αποσβέσεως των ξενοδοχείων και για την επέκταση των ρυθμίσεων για τα αφορολόγητα αποθεματικά σε όλες τις επιχειρήσεις", δήλωσε ο πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΞΕΕ<.>

) κ. Αριστοτέλης Διβάνης σε ανακοίνωση που εξέδωσε σχετικά με τις διατάξεις του νομοσχεδίου για την επιχειρηματικότητα που αναφέρονται στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις.

Η ανακοίνωση συνεχίζει αναφέροντας ότι "Οι απεγνωσμένες προσπάθειες που κατεβάλαμε τόσο με επιστολές προς τον ίδιο τον υπουργό και τον υφυπουργό κ. Φωτιάδη, όσο και οι παραστάσεις ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής της Βουλής, η οποία επείσθη για την ορθότητα των επιχειρημάτων μας, δεν είχαν την παραμικρή απήχηση στην ηγεσία του υπουργείου, η οποία φαίνεται να μην αντιλαμβάνεται ποιες είναι οι πραγματικές ανάγκες των ελληνικών επιχειρήσεων και να παραμένει εγκλωβισμένη σε φωτογραφικές διατάξεις".

Η ανακοίνωση καταλήγει επισημαίνοντας ότι "Επειδή θέλουμε να πιστεύουμε ότι η κυβέρνηση εργάζεται για το καλό του τόπου, απευθύνουμε ύστατη έκκληση στον υπουργό να επιληφθεί των αιτημάτων μας, διαφορετικά τον καθιστούμε υπεύθυνο για τις επιζήμιες επιπτώσεις των εν λόγω ρυθμίσεων στη βιωσιμότητα των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων".

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top