Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
MICE

Europe Congress-MCE South Europe 2018: 2.400 συναντήσεις για το συνεδριακό τουρισμό στη Θεσσαλονίκη

Τατιάνα Ρόκου - 25 Οκτώβριος 2018, 09:25

Η φιλοξενία του MCE South Europe στη Θεσσαλονίκη ήταν μία μοναδική ευκαιρία ανάδειξης του προορισμού σε ένα αναγνωρισμένο κοινό επαγγελματιών παγκοσμίως και συνέβαλε ουσιαστικά στη προσέλκυση διοργανώσεων ΜΙCE για την πόλη.


Το Europe Congress - MCE South Europe 2018, η αναγνωρισμένη συνάντηση επαγγελματιών υψηλού επιπέδου της βιομηχανίας των συναντήσεων, πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη από τις 21 έως τις 23 Οκτωβρίου 2018 στο ξενοδοχείο Makedonia Palace.Το Europe Congress - MCE South Europe αποτελεί την κορυφαία ετήσια Β2Β συνάντηση προμηθευτών και αγοραστών MICE (Meeting - Incentives - Conferences - Exhibitions) από την περιοχή της Νοτίου Ευρώπης. Μετά την Κωνσταντινούπολη, τη Ρώμη και τη Σικελία, η υψηλού επιπέδου αυτή Β2Β διοργάνωση ήρθε στη Θεσσαλονίκη και έδωσε τη δυνατότητα να προβληθεί στοχευμένα ο προορισμός, οι υποδομές και οι υπηρεσίες που προσφέρει, σε συνολικά 80 hosted buyers από όλο τον κόσμο. Οι 160 συμμετέχοντες είχαν τη ευκαιρία να αναπτύξουν εταιρικές συνεργασίες μέσα από τις 2.400 προκαθορισμένες συναντήσεις - B2B meetings που πραγματοποιήθηκαν και να ανταλλάξουν γνώσεις μέσα από εκπαιδευτικές δράσεις και networking activities.Το πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων της διοργάνωσης ανέδειξε τη Θεσσαλονίκη ως τον ιδανικό προορισμό διοργάνωσης συνεδρίων και εκδηλώσεων. Η Φιλαρμονική ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης υποδέχθηκε το κοινό στην Προβλήτα 1 του ΟΛΘ, το οποίο επισκέφτηκε στη συνέχεια το Μουσείο Κινηματογράφου και το Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης. Ακόμη, οι συμμετέχοντες ξεναγήθηκαν από μέλη του Συνδέσμου Ξεναγών Θεσσαλονίκης στην Άνω Πόλη και τα κάστρα, ενώ οι χορευτές της Swing Academy, μια σύγχρονη και νεανική ομάδα της πόλης, ξεσήκωσε το κοινό στους ρυθμούς της.Η φιλοξενία του MCE South Europe στη Θεσσαλονίκη ήταν μία μοναδική ευκαιρία ανάδειξης του προορισμού σε ένα αναγνωρισμένο κοινό επαγγελματιών παγκοσμίως και συνέβαλε ουσιαστικά στη προσέλκυση διοργανώσεων ΜΙCE για την πόλη.  

Το Thessaloniki Convention Bureau ευχαριστεί τα μέλη του Makedonia Palace και την Aegean Airlines για τη συμβολή τους στην επιτυχημένη διεξαγωγή της διοργάνωσης, καθώς και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης για την υποστήριξή τους.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top