Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΟι Γερμανοί συντάκτες του FVW ανακαλύπτουν την αυθεντική Κρήτη
Προώθηση προορισμού

Οι Γερμανοί συντάκτες του FVW ανακαλύπτουν την αυθεντική Κρήτη

Με θέμα 'Ανακαλύπτουμε την αυθεντική Κρήτη και τους θησαυρούς που κρύβει', ξεκίνησε χθες το FVW workshop, που περιλαμβάνει 5ήμερη επίσκεψη και φιλοξενία στο νησί, επισκέψεις σε αξιοθέατα, παραδοσιακά και πολιτιστικά σημεία, γαστρονομία, θεάματα, ξενοδοχεία και βιωματικές εμπειρίες.

H Περιφέρεια Κρήτης, με το FVW, κορυφαίο δημοσιογραφικό οργανισμό Τουρισμού στη Γερμανία, την ευγενική υποστήριξη του ΕΟΤ και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, οργανώνει το FVW workshop “Ανακαλύπτουμε την αυθεντική Κρήτη και τους θησαυρούς που κρύβει”, από 24 έως 29 Οκτωβρίου για να παρουσιάσει, πως η “αειφορία οδηγεί σε μακροζωία”.

Χθες στην Κρήτη έφτασαν 45 άτομα, συντάκτες του FVW, εκπρόσωποι Tour Operators και τουριστικοί πράκτορες, για να γνωρίσουν την εναλλακτική Κρήτη και να εργαστούν από κοινού με τους ανθρώπους του τουρισμού στην καλύτερη στρατηγική για τη διείσδυση στην αγορα και την αύξηση των πωλήσεων.

Το FVW workshop περιλαμβάνει 5ήμερη επίσκεψη και φιλοξενία στην Κρήτη, επισκέψεις σε αξιοθέατα, παραδοσιακά και πολιτιστικά σημεία, γαστρονομία, θεάματα, ξενοδοχεία, βιωματικές εμπειρίες, που “δένουν” τον τόπο με τους διαμορφωτές κοινής γνώμης (decision makers).

Ακόμη, υπάρχει μία συνεδριακή ημέρα στις 26 Οκτωβρίου για τις εργασίες του θέματος, με τη συμμετοχή εκπροσώπων των μεγάλων Tour Operators, εξειδικευμένων τουριστικοών πρακτόρων και συντακτικής ομάδας του FVW, με εκπροσώπους από τον προορισμό, τόσο από τους φορείς όσο και από τον τουρισμό και την επιχειρηματικότητα.

Το θέμα είναι πολύ στοχευμένο, ιδιαίτερα ελκυστικό και απολύτως διαφοροποιημένο, όπως ταιριάζει στην Κρήτη. Το πρόγραμμα φιλοξενίας περιλαμβάνει βιωματικές δραστηριότητες, γνωριμία με την παράδοση, την κουλτούρα, τους ανθρώπους, τη γαστρονομία, το περιβάλλον, τις υποδομές, επισκέψεις σε ξενοδοχεία.

Ο συντονιστής της εκδήλωσης είναι ο Klaus Hildebrandt, αρχισυντάκτης του FVW.

Χρυσοί χορηγοί είναι η Aegean Airlines στη μεταφορά και την Grecotel Amirandes στη διαμονή, αλλά και επιχειρήσεις και φορείς του τουρισμού υποστηρίζουν δυναμικά το σχεδιασμό της αυθεντικής κρητικής φιλοξενίας. Το Creta Maris είναι μεγάλος χορηγός με τη φιλοξενία του συνεδρίου, το Abaton με την παράθεση του επίσημου δείπνου και ακόμη η Aldemar, το Elounda Beach, τα Verano Hotels, ο Σύνδεσμος Τουριστικών Γραφείων Κρήτης, ο Σύλλογος Ξεναγών Κρήτης, η Ένωση Ξενοδόχων Χανίων, το Μουσείο Καζαντζάκη, οι Εκτυπώσεις Δεττοράκη, η itanos concept και πολλοί άλλοι.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024