Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΟ τουριστικός πράκτορας της Μεγάλης Βρετανίας Manos παρουσιάζει την Κένυα

Ο τουριστικός πράκτορας της Μεγάλης Βρετανίας Manos παρουσιάζει την Κένυα

Οι ταξιδιωτικοί πράκτορες της Μεγάλης Βρετανίας Manos και Panorama, που και οι δύο ανήκουν στην Airtours, έκαναν μια αναγκαστική προσέγγιση σε νέους προορισμούς και πτήσεις για τον επόμενο χειμώνα. Ο […]

Οι ταξιδιωτικοί πράκτορες της Μεγάλης Βρετανίας Manos<.> και Panorama, που και οι δύο ανήκουν στην<...> Airtours, έκαναν μια αναγκαστική προσέγγιση σε νέους προορισμούς και πτήσεις για τον επόμενο χειμώνα.

Ο Manos, που εξειδικεύεται στον τουρισμό της Ελλάδας, βλέποντας την κίνηση όχι μόνο να έχει μειωθεί σημαντικά, αλλά να ατονεί, παρουσίασε τη νέα του μπροσούρα για το 2002-2003, που είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Σε αυτήν την μπροσούρα παρουσιάζονται προορισμοί όπως η Κένυα, και διάφοροι άλλοι. Με αυτό τον τρόπο φαίνεται ότι η εξειδίκευση του στην Ελλάδα ατονεί. Επίσης, το Panorama περιλαμβάνει στο χειμερινό του πρόγραμμα και την Κύπρο.

Ο κ. Owen Whitehead, διευθυντής μάρκετινγκ του Manos και του Panorama, ισχυρίζεται ότι οι αλλαγές δεν σημαίνουν και ουσιαστικές αυξήσεις δυναμικότητας. "Κάναμε μια συντηρητική προσέγγιση και τους επόμενους μήνες θα αξιολογήσουμε τη ζήτηση", δήλωσε. "Η Κένυα συμπλήρωσε την υπάρχουσα ποικιλία προορισμών του Μάνου, όπως η Ινδία, η Σρι Λάνκα, οι Μαλδίβες και οι νήσοι Lakshadweep. Στη νέα μπροσούρα παρουσιάζονται 7 ξενοδοχεία στη Μομπάσα καθώς επίσης σαφάρι και διακοπές σε παραλιακά ξενοδοχεία.

Η μπροσούρα του Panorama, που είναι 124 σελίδες, περιλαμβάνει 10 κυπριακά ξενοδοχεία στην Πάφο και τη Λεμεσό που προσφέρονται και για διήμερα short-breaks, αλλά και για πολυήμερες διακοπές. Ο Panorama διεύρυνε, επίσης, το φάσμα των προορισμών του περιλαμβάνοντας στην νέα μπροσούρα του και την Τυνησία. Η νέα μπροσούρα προσφέρει εκπτώσεις μέχρι και 15% και εγγυημένες εκπτώσεις για κρατήσεις που θα γίνουν τουλάχιστον 8 εβδομάδες πριν την ημερομηνία αναχώρησης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024