Τελευταία νέα
ΑρχικήUncategorizedΠροβολή της Ζακύνθου σε online media του Ισραήλ
Προώθηση προορισμού

Προβολή της Ζακύνθου σε online media του Ισραήλ

Πολλαπλά οφέλη προβολής του νησιού από δημοσιογραφική αποστολή που επισκέφθηκε τη Ζάκυνθο το Σεπτέμβριο του 2018, στα πλαίσια υλοποίησης της στρατηγικής της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής, σε συνεργασία Γραφείου ΕΟΤ Ισραήλ και Γραφείου Τουρισμού Δήμου Ζακύνθου.

Τα πρώτα δύο άρθρα που προβάλουν το νησί της Ζακύνθου στην αγορά του Ισραήλ, απεστάλησαν πρόσφατα από το Γραφείο ΕΟΤ Ισραήλ στο γραφείο τουρισμού του Δήμου Ζακύνθου. Πρόκειται για τη δημοσιογραφική αποστολή που επισκέφθηκε το νησί το Σεπτέμβριο του 2018, στα πλαίσια υλοποίησης της στρατηγικής της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής, σε συνεργασία Γραφείου ΕΟΤ Ισραήλ και Γραφείου Τουρισμού Δήμου Ζακύνθου. Μια συνεργασία που αποφέρει πολλαπλά οφέλη προβολής στο νησί, με το ελάχιστο δυνατό κόστος.

Τα άρθρα αυτά, έγραψε η μία εκ των δύο φιλοξενουμένων δημοσιογράφων από το Ισραήλ, Shosh Lahav, και προβάλλονται στο www.goodtimes.co.il, ένας ιστότοπος, που λειτουργεί περίπου μια δεκαετία και απευθύνεται στο κοινό που θέλει να ενημερωθεί για θέματα που αφορούν στον τουρισμό και πολιτισμό. Ακόμη, στο www.ias.co.il, ένας ιστότοπος για τους επαγγελματίες του τουρισμού, αλλά και το ευρύ κοινό, με χιλιάδες αναγνώστες και που λειτουργεί και αυτός εδώ και περίπου μια δεκαετία.

Στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να αναρτηθούν και τα επόμενα άρθρα στον ιστοτόπο iwomen.co.il, που λειτουργεί για περισσότερο από 15 χρόνια, με χιλιάδες αναγνώστες.

Αλλαγές στην παραλία του Ναυαγίου Ζακύνθου μετά την κατολίσθηση

Εν τω μεταξύ, αυτοψία στη Ζάκυνθο και στον χώρο του Ναυαγίου πραγματοποίησε ο καθηγητής Γεωλογίας και πρόεδρος του Οργανισµού Αντισεισµικού Σχεδιασµού και Προστασίας (ΟΑΣΠ) κ. Ευθύμιος Λέκκας. Ο καθηγητής παρατήρησε ότι στο σημείο που τα βράχια έχουν πέσει μέσα στη θάλασσα, λόγω των εκτεταμένων κατολισθήσεων το νερό παίρνει λευκό χρώμα.

Ο κ. Λέκκας πρότεινε μάλιστα μια σειρά από παρεμβάσεις για να προφυλαχθούν και οι ντόπιοι επισκέπτες, αλλά και οι τουρίστες που το επισκέπτονται και που ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο. Μεταξύ αυτών των μέτρων είναι η οριοθέτηση ζωνών επισκεψιμότητας στην παραλία γύρω από το κουφάρι του ναυαγίου και μόνο στις περιοχές που θα αποδεδειγμένα θα είναι ασφαλείς. Άλλη πρόταση είναι οι τουρίστες να μην κάνουν μπάνιο στην παραλία και απλά να αποβιβάζονται και να επισκέπτονται σε μικρές ομάδες το Ναυάγιο και μετά να αποχωρούν.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024