Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικές ΤάσειςΔιεθνείς ΤάσειςΗ Καραϊβική ο απόλυτα ονειρικός προορισμός κρουαζιέρας για τους Βρετανούς
Κρουαζιέρα

Η Καραϊβική ο απόλυτα ονειρικός προορισμός κρουαζιέρας για τους Βρετανούς

Σε έρευνα της βρετανικής ανεξάρτητης εταιρείας πώλησης πακέτων κρουαζιέρας ROL Cruise, η Καραϊβική έρχεται πρώτη σε προτιμήσεις, με την Ευρώπη να έρχεται τρίτη και τη Μεσόγειο έβδομη. Τιμή, δρομολόγιο και φήμη της εταιρείας κρουαζιέρας οι πιο σημαντικές παράμετροι για το 'κλείσιμο' του ταξιδιού.

Η βρετανική, ανεξάρτητη εταιρεία πώλησης πακέτων κρουαζιέρας ROL Cruise διερεύνησε πάνω από 500 “θιασώτες” της κρουαζιέρας και αποκάλυψε ότι η Καραϊβική είναι ο απόλυτα ονειρικός προορισμός κρουαζιέρας (σε ποσοστό 31%), ακολουθούμενη από τη Β. Αμερική (16,3%) και την Ευρώπη (9,36%).

Όσον αφορά στους πιο δημοφιλείς τύπους κρουαζιέρας, αυτές που πραγματοποιούνται στους ωκεανούς έρχονται πρώτες με 47%, ενώ ακολουθούν οι κρουαζιέρες ανά τον κόσμο (36%). Ενώ οι τελευταίες θεωρούνται ειδιλλιακές από πολλούς, οι εταιρείες προσφέρουν πλέον μια μεγάλη ποικιλία διεθνών κρουαζιέρων, που είναι πολύ πιο προσιτές και οικονομικά συμφέρουσες από ποτέ.

Ενδιαφέρον αποτελεί το γεγονός ότι το 38% των συμμετεχόντων στην έρευνα δήλωσε επίσης ότι θα ήταν διατεθειμένοι να ταξιδέψουν σε οποιοδήποτε λιμάνι του κόσμου, για να συμμετάσχουν σε μια κρουαζιέρα. Ακόμη, ποσοστό 17% ανέφερε ότι ανακάλυψαν την αγάπη σε μια κρουαζιέρα αναψυχής, ενώ ένα 7,5% ομολόγησε ότι είχε μια σύντομη ερωτική περιπέτεια.

Η έρευνα αποδεικνύει ότι η τιμή, το δρομολόγιο και η φήμη της εταιρείας κρουαζιέρας είναι οι πιο σημαντικές παράμετροι που λαμβάνει κανείς υπόψιν του όταν πρόκειται να κλείσει ένα ταξίδι.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024