Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουρισμός Γκολφ

Η Κύπρος ιδανικός χειμερινός προορισμός γκολφ για 8 εκατ. Ευρωπαίους γκόλφερ

Βίκυ Καραντζαβέλου - 02 November 2018, 12:48

Από το σύνολό των 113.000 ετήσιων παιγνιδιών γκολφ στην Κύπρο (ποσοστό 81%) καταγράφεται την περίοδο Σεπτεμβρίου - Μαΐου.


Ιδιαίτερα επιτυχής ήταν η συμμετοχή του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού στην 21η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Γκολφ IGTM 2018 στη Λιουμπλιάνα στην Σλοβενία, η οποία αποτελεί την σημαντικότερη έκθεση τουρισμού γκολφ στο κόσμο, με πέραν των 1.200 συμμετεχόντων εκθετών, δημοσιογράφων και οργανωτών ταξιδίων γκολφ από όλη την υφήλιο.  

Στην έκθεση IGTM συμμετείχαν μαζί με τον ΚΟΤ εκπρόσωποι των κυπριακών γηπέδων γκολφ, καθώς και ξενοδόχοι που φιλοξενούν επισκέπτες που ασχολούνται με τη δημοφιλή αυτή μορφή αθλήματος και ψυχαγωγίας. Τα εκθεσιακά περίπτερα ήταν ενταγμένα κάτω από την “ομπρέλα” και λογότυπο της τουριστικής Κύπρου, “Cyprus in your Heart”, προβάλλοντας την ταυτότητα της ως ελκυστικού τυριστικού προορισμού γκολφ.  

Στα πλαίσια της έκθεσης, έγιναν επαγγελματικές συναντήσεις με πέραν των 50 Οργανωτών Ταξιδίων Γκολφ και δημοσιογράφων από 22 χώρες, κατά τις οποίες προβλήθηκαν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Κύπρου ως τουριστικού προορισμού γκολφ. Έγινε επίσης συνάντηση με τον διευθυντή του Διεθνούς Συνδέσμου Οργανωτών Ταξιδίων Γκολφ.

Η Ευρώπη, με πέραν των 8 εκατ. γκόλφερ, αποτελεί δυνητική πελατεία γκολφ για την Κύπρο λόγω του ήπιου κλίματος της τον χειμώνα, όταν πολλά γήπεδα γκολφ στην Κεντρική και Βόρεια Ευρώπη παραμένουν κλειστά. Αναμφισβήτητα, ο τουρισμός γκολφ συμβάλλει στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και στην προσέλκυση χειμερινού τουρισμού, εφόσον από το σύνολό των 113.000 ετήσιων παιγνιδιών γκολφ στην Κύπρο (ποσοστό 81%) καταγράφεται την περίοδο Σεπτεμβρίου - Μαΐου.Στη φωτογραφία, το γήπεδο γκολφ Aphrodite Hills - PGA National, Cyprus.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

F & B management και cost control

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top