Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εκθέσεις

Ο Δήμος Ηρακλείου με δικό του περίπτερο στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού της Ελβετίας 'iViaggiatori'

Τατιάνα Ρόκου - 05 Νοέμβριος 2018, 15:08

Το Ηράκλειο, μετά από την πρώτη πετυχημένη συμμετοχή του το 2016 και δεδομένου του μεγάλου ενδιαφέροντος που δείχνουν οι Ελβετοί για τη μεγαλύτερη πόλη της Κρήτης και γενικότερα για το νησί, συμμετείχε ενεργά.


Ο Δήμος Ηρακλείου μετείχε με δικό του περίπτερο προβολής στην 5η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού και Διακοπών “iViaggiatori”, που πραγματοποιήθηκε 1-4 Νοεμβρίου στο Λουγκάνο της Ελβετίας.

Τα εγκαίνια της έκθεσης, η οποία αποτελεί τη μεγαλύτερη εκδήλωση της τουριστικής βιομηχανίας της Ελβετίας, πραγματοποιήθηκαν παρουσία πλήθους κόσμου και επισήμων.

Το Ηράκλειο, μετά από την πρώτη πετυχημένη συμμετοχή του το 2016 και δεδομένου του μεγάλου ενδιαφέροντος που δείχνουν οι Ελβετοί για τη μεγαλύτερη πόλη της Κρήτης και γενικότερα για το νησί, συμμετείχε ενεργά, ενώ το Δήμο εκπροσώπησε ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα Τουρισμού Gian Andrea Garancini.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με τον ΕΟΤ, η Ελβετία θεωρείται ανερχόμενη δύναμη για την ελληνική αγορά και για αυτό το λόγο είναι χώρα - στόχος των στρατηγικών προβολής.

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων ο κ. Garancini συναντήθηκε στο περίπτερο του Δήμου με τον δήμαρχο του Λουγκάνο Marco Borradori, στον οποίο χάρισε μια γκραβούρα της Ενετικής Candia και του απεύθυνε πρόσκληση να επισκεφθεί το Ηράκλειο. Επίσης, συζητήθηκαν πιθανές συνεργασίες σε θεσμικό επίπεδο, αφού η πόλη του Λουγκάνο ανήκει στους γνωστούς ευρωπαϊκούς προορισμούς.

Φέτος στην “iViaggiatori” οι εκθέτες ήταν 189 από 31 χώρες. Από την Ελλάδα συμμετείχαν -εκτός του Ηρακλείου- και οι Δήμοι, Ιθάκης, Κεφαλλονιάς, Κέρκυρας, Λευκάδας, Παξών, Μεγανησίου, Ζακύνθου, καθώς και εκπρόσωποι ξενοδόχων.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top