Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εκθέσεις

Η FedHATTA παρουσιάζει το Ουζμπεκιστάν και την Κούβα στην 34η Philoxenia

Βίκυ Καραντζαβέλου - 06 Νοέμβριος 2018, 10:02

Στο περίπτερο της FedHATTA οι επαγγελματίες του τουρισμού θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν γεύσεις από το Ουζμπεκιστάν και να παρακολουθήσουν παρουσίαση των σημαντικότερων προορισμών. Ακόμη, στο περίπτερο της FedHATTA θα παίζει ζωντανή μουσική από μουσικούς της Κούβας, ενώ θα γίνει και παρουσίαση του προορισμού.


Η Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού, FedHATTA, θα συμμετάσχει στην 34η έκθεση Philoxenia, στη Θεσσαλονίκη (9-11 Νοεμβρίου), με ανανεωμένο πρόγραμμα, εξωστρέφεια και νέες προτάσεις προορισμών για τους επισκέπτες, παρουσιάζοντας στην ελληνική τουριστική αγορά το Ουζμπεκιστάν και την Κούβα.

Το Ουζμπεκιστάν είναι μια αναπτυσσόμενη τουριστική αγορά για την Ελλάδα, με κοινές ιστορικές ρίζες που είναι έκδηλες σε μια επίσκεψη στους αρχαιολογικούς χώρους της, καθώς μας ταξιδεύουν από τα χρόνια του Μεγάλου Αλεξάνδρου έως τη νεώτερη μεταπολεμική περίοδο.

Στο περίπτερο της FedHATTA (Σάββατο 10 Νοεμβρίου, 11.00 – 13.00) οι επαγγελματίες του τουρισμού θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν γεύσεις από το Ουζμπεκιστάν και να παρακολουθήσουν μια ενδιαφέρουσα παρουσίαση των σημαντικότερων προορισμών, παρουσία του πρόξενου της χώρας στην Ελλάδα, Olimjon S. Kasimov, καθώς και του εκπροσώπου της Εθνικής Επιτροπής Τουρισμού, Bokhodir Shakirov.

Η Κούβα, μια αγορά που δεν είναι άγνωστη για τους Έλληνες ταξιδιώτες, διαθέτει αξιοθέατα, μοναδική αρχιτεκτονική, τοπία, παραλίες και μουσική σε έντονους ρυθμούς. Για πολλούς, μάλιστα, αποτελεί τον προορισμό για ένα ταξίδι ζωής. Στο περίπτερο της FedHATTA (Σάββατο 10 Νοεμβρίου, 17.30-20.00) θα παίζει ζωντανή μουσική από μουσικούς της Κούβας, ενώ θα γίνει και παρουσίαση του προορισμού στην οποία θα παρευρεθεί η πρέσβης της Κούβας στην Ελλάδα, Zelmys María Domínguez Cortina.

Στο πλαίσιο της έκθεσης Philoxenia, η Ομοσπονδία θα πραγματοποιήσει, επίσης, συναντήσεις με τα μέλη της, καθώς και με τουριστικούς πράκτορες της περιοχής, ώστε να συζητηθούν σημαντικά θέματα του κλάδου.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top