Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τάσεις

DER Touristik: Το 2019 θα είναι το έτος της Ελλάδας

Τατιάνα Ρόκου - 06 Νοέμβριος 2018, 12:59

Ο νέος προορισμός του ITS στο Αιγαίο θα είναι η Σάμος, με τις συχνότητες των πτήσων να αυξάνονται κυρίως προς Ρόδο, Κω και Ηράκλειο Κρήτης. Για τον επικεφαλή για την Ευρώπη της DER Touristik, René Herzog, η Ελλάδα θα είναι ο 'νικητής των προορισμών παραλίας' για το προσεχές καλοκαίρι.


Το 2019 θα είναι το έτος της Ελλάδας, σύμφωνα με την DER Touristik, η μεγαλύτερη εταιρεία ταξιδίων στις γερμανόφωνές χώρες, που έχει κάτω από την “ομπρέλα” της τα σήματα Dertour, Meiers Weltreisen, ADAC Reisen, ITS, Jahn Reisen και Travelix.

Ο επικεφαλής για την Ευρώπη της DER Touristik, René Herzog, μιλώντας στο γερμανικό περιοδικόTouristic Aktuell αναφέρει ότι  το 2019 θα είναι το έτος της Ελλάδας χάρη στη σωστή σχέση ποιότητας- τιμής που έχει η χώρα μεταξύ των καλοκαιρινών προορισμών.


Ο επικεφαλής για την Ευρώπη της DER Touristik, René Herzog.


“Οι καιρικές συνθήκες είναι σταθερές και καλές”, επισημαίνει, και αναμένει “ένα σούπερ καλοκαίρι 2019”
, καθώς η DER Touristik έχει ήδη ξεκινήσει τις κρατήσεις.

Το χαρτοφυλάκιο των εμπορικών σημάτων της εταιρείας στην Ελλάδα είναι σταθερό. Η DER Touristik διαθέτει 14 ξενοδοχεία με τα εμπορικά σήματα LTI, Club Calimera, Cooee και Primasol. Εκτός από πολυάριθμα οικογενειακά ξενοδοχεία, υπάρχουν και 43 κατοικίες μόνο για ενήλικες. Αυτό σημαίνει ότι το 15% από τα 282 ξενοδοχεία ενηλίκων που προσφέρει συνολικά η DER Touristik βρίσκονται στην Ελλάδα.

Ο νέος προορισμός του ITS στο Αιγαίο θα είναι η Σάμος, με τις συχνότητες των πτήσων να αυξάνονται κυρίως προς Ρόδο, Κω και Ηράκλειο Κρήτης. Για τον Herzog, η Ελλάδα θα είναι ο “νικητής των προορισμών παραλίας” για το προσεχές καλοκαίρι.

Οι τοπ προορισμοί για το καλοκαίρι, εκτός της Ελλάδας, είναι, σύμφωνα με τον Herzog, η Τυνησία και η Αίγυπτος, ενώ για πιο μακρινά ταξίδια η εταιρεία προτείνει, χάρη στις μειωμένες τιμές τους, τη Νότια Αφρική και τη Ναμπίμπια (-10%, αλλά και τις Μαλδίβες και την Ταϊλάνδη (-5%).

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top