Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Περιφέρεια

Διψήφια τα ποσοστά προκρατήσεων για τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου για το 2019

Βίκυ Καραντζαβέλου - 06 Νοέμβριος 2018, 14:37

Καταγράφονται διψήφια ποσοστά αύξησης στις προκρατήσεις, κυρίως από τις αγορές της Αγγλίας και της Γερμανίας, με στόχο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου να διατηρήσει την αυξημένη ζήτηση, συνάπτοντας συνεργασία με μεγάλους Tour Operators.


Θετικά τα μηνύματα για τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου από τη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού του Λονδίνου. Το περίπτερο του Νοτίου Αιγαίου, με την αυθεντική νησιώτικη αισθητική του, προσελκύει εκπροσώπους της τουριστικής βιομηχανίας απ’όλο τον κόσμο. Όπως δηλώνει η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Αθλητισμού & Πολιτισμού κα Μαριέτα Παπαβασιλείου από το Λονδίνο, οι προορισμοί της Δωδεκανήσου και των Κυκλάδων είναι περιζήτητοι, με δεδομένο ότι οι προκρατήσεις για την τουριστική σεζόν του 2019 παρουσιάζουν διψήφια ποσοστά αύξησης.
 
“Τα μηνύματα που εισπράττουμε για τα νησιά μας  από τη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού στο Λονδίνο είναι ιδιαίτερα θετικά. Καταγράφονται ήδη διψήφια ποσοστά αύξησης στις προκρατήσεις, κυρίως από τις αγορές της Αγγλίας και της Γερμανίας. Οι προορισμοί του Νοτίου Αιγαίου με τις ξεχωριστές τους ομορφιές είναι περιζήτητοι στις τουριστικές αγορές, γεγονός που αν μη τι άλλο, αποδεικνύει ότι η στρατηγική τουριστικής προβολής και προώθησης που ακολουθεί η ΠΝΑΙ αποδίδει τα μέγιστα”, είπε η κα Παπαβασιλείου και σημείωσε ότι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και η Διεύθυνση Τουρισμού θα εκμεταλλευθούν αυτό το προβάδισμα, ώστε να διατηρηθεί το αυξημένο τουριστικό ενδιαφέρον για τα νησιά.


Η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Αθλητισμού & Πολιτισμού Νοτίου Αιγαίου κα Μαριέτα Παπαβασιλείου, με τον δημοσιογράφο του CNN, Richard Quest.


“Αυτήν τη μεγάλη ζήτηση για τα νησιά μας, θα την εκμεταλλευτούμε προκειμένου να εξασφαλίσουμε τα μέγιστα δυνατά οφέλη. Δίνοντας κίνητρα στους ξένους Tour Operators, θα διατηρήσουμε τους αυξημένους ρυθμούς κρατήσεων, με στόχο την ενίσχυση των τουριστικών ροών. Ήδη στο περιθώριο της WTM έχουμε κάνει επαφές και συναντήσεις, προκειμένου να ορίσουμε το πλαίσιο της μεταξύ μας συνεργασίας για την προβολή των νησιών μας. Δεν επαναπαυόμαστε ποτέ. Με γρήγορα αντανακλαστικά, με τις κατάλληλες συνεργασίες και με στοχευμένες πάντα δράσεις, ‘ξεκλειδώνουμε’ τις τεράστιες δυνατότητες που διαθέτει το Νότιο Αιγαίο ως τουριστικός προορισμός”!

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top