Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Απευθείας πτήσεις της Singapore Airlines προς το Seattle των ΗΠΑ

Θοδωρής Κουμέλης - 07 November 2018, 09:54

Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται με Airbus A350-900 σε διάταξη 42 καθισμάτων στη Διακεκριμένη Θέση, 24 στην Προνομιακή Οικονομική και 187 στην Οικονομική.


Η πόλη του Seattle θα γίνει ο πέμπτος προορισμός των απευθείας πτήσεων της Singapore Airlines στις ΗΠΑ. Οι απευθείας πτήσεις Σινγκαπούρη - Seattle θα ξεκινήσουν στις 3 Σεπτεμβρίου 2019 με τρία εβδομαδιαία δρομολόγια τα οποία θα αυξηθούν στα τέσσερα από τον Οκτώβριο του 2019.

Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται με Airbus A350-900 σε διάταξη 42 καθισμάτων στη Διακεκριμένη Θέση, 24 στην Προνομιακή Οικονομική και 187 στην Οικονομική.

“Το νέο αυτό απευθείας δρομολόγιο προς το Seattle αποτελεί ακόμα μια απόδειξη της δέσμευσής μας για αύξηση του διεθνούς δικτύου μας καθώς και της δραστηριότητάς μας στη σημαντική αγορά των ΗΠΑ. Το συγκεκριμένο δρομολόγιο θα ενισχύσει περαιτέρω την κομβική θέση της Σιγκαπούρης, αφού θα εξασφαλίζει στους επιβάτες γρηγορότερη και αποτελεσματικότερη συνδεσιμότητα μεταξύ σημαντικών αγορών όπως της ΝΑ Ασίας, Ν. Ασίας, και Αυστραλασίας με την αγορά της Β. Αμερικής”, ανέφερε ο CEO της Singapore Airlines, Goh Choon Phong.

Οι νέες πτήσεις του Seattle έρχονται να προστεθούν στα υπάρχοντα δρομολόγια της Singapore Airlines προς τις ΗΠΑ, και συγκεκριμένα προς το Houston, το Los Angeles, τη Νέα Υόρκη και το San Fransisco. Η Singapore Airlines εισήγαγε πρόσφατα καθημερινά απευθείας πτήσεις μεταξύ της Σιγκαπούρης - Νέας Υόρκης και Σιγκαπούρης - Los Angeles.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top