Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Ryanair: 'Η νέα πολιτική μας για τις αποσκευές μειώνει την αναμονή στα αεροδρόμια'

Θοδωρής Κουμέλης - 07 November 2018, 12:33

Οι πελάτες με προτεραιότητα επιβίβασης συνεχίζουν να μεταφέρουν δωρεάν δύο αποσκευές καμπίνας επιβατών. Οι πελάτες χωρίς προτεραιότητα επιβίβασης μπορούν να φέρουν δωρεάν μόνο μία μικρή τσάντα στην καμπίνα των επιβατών (τώρα 40% μεγαλύτερη).


Η Ryanair, σε ανακοίνωσή της, αναφέρει ότι η νέα πολιτική αποσκευών της από την 1η Νοεμβρίου έχει ήδη βελτιώσει την ακρίβεια την πρώτη εβδομάδα από την εισαγωγή της και έχει χαιρετιστεί από πελάτες και αεροδρόμια σε όλη την Ευρώπη.

Σύμφωνα με την εταιρεία, αυτή η πολιτική έχει προσφέρει:
1. Μεγαλύτερη εξοικονόμηση στους πελάτες, καθώς επιλέγουν την φθηνότερη παραδοτέα αποσκευή των 8 ευρώ x 10 κιλά (έναντι της αποσκευής των 25 ευρώ x 20 κιλά)
2. Ταχύτερη πρόσβαση στον έλεγχο ασφαλείας των αεροδρομίων, καθώς ο όγκος των αποσκευών στην καμπίνα πέφτει
3. Ταχύτερος χρόνος επιβίβασης και λιγότερες καθυστερήσεις πτήσεων
4. Καλύτερη ακρίβεια - το 88% των πτήσεων της Ryanair έφτασαν στην ώρα τους από την 1η Νοεμβρίου, σε σύγκριση με 77%, 7 ημέρες πριν από την αλλαγή πολιτικής.

Η νέα πολιτική προβλέπει:

  • Οι πελάτες με προτεραιότητα επιβίβασης συνεχίζουν να μεταφέρουν δωρεάν δύο αποσκευές καμπίνας επιβατών.
  • Οι πελάτες χωρίς προτεραιότητα επιβίβασης μπορούν να φέρουν δωρεάν μόνο μία μικρή τσάντα στην καμπίνα των επιβατών (τώρα 40% μεγαλύτερη).
  • Οι πελάτες χωρίς προτεραιότητα επιβίβασης που επιθυμούν να μεταφέρουν μια δεύτερη μεγαλύτερη τροχήλατη αποσκευή μπορούν να αγοράσουν μια παραδοτέα αποσκευή 10 κιλών για 8 ευρώ κατά την κράτηση (σήμερα η αποσκευή των 20 κιλών κοστίζει 25 ευρώ).

Ο Kenny Jacobs, Chief Marketing Officer της Ryanair, δήλωσε: “Έχουμε λάβει πολλά θετικά σχόλια από τους πελάτες και τα αεροδρόμιά μας σε όλη την Ευρώπη, καθώς η νέα πολιτική αποσκευών μας μείωσε τις ουρές αναμονής και βελτίωσε την εμπειρία κατά τον έλεγχο της πύλης επιβίβασης, με 11% μεγαλύτερη ακρίβεια, εξαλείφοντας τις δωρεάν αποσκευές παραδοτέες στην πύλη και τις σχετικές καθυστερήσεις πτήσεων που προκάλεσαν.

Οι πελάτες της Ryanair έχουν ήδη εξοικονομήσει εκατομμύρια ευρώ, καθώς μεταβαίνουν από την παραδοτέα αποσκευή μας αξίας 25 ευρώ για 20 κιλά στη νέα μας επιλογή χαμηλότερου κόστους 8 ευρώ για 10 κιλά. Μέχρι και το 50% των πελατών συνεχίζουν να φέρνουν δύο δωρεάν αποσκευές στην καμπίνα επιβατών, καθώς επιλέγουν την υπηρεσία προτεραιότητας επιβίβασης”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top