Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Lufthansa: Νέες απευθείας πτήσεις προς το Austin και την Bangkok το καλοκαίρι του 2019

Βίκυ Καραντζαβέλου - 07 November 2018, 14:10

Στις 3 Μαΐου 2019 η πρώτη πτήση της Lufthansa από τη Φρανκφούρτη στο Austin (ΗΠΑ). Από την 1η Ιουνίου 2019 ξεκινά και το νέο δρομολόγιο Μόναχο – Bangkok.


Η Lufthansa επεκτείνει περαιτέρω το δίκτυό της στις ΗΠΑ. Από τις 3 Μαΐου 2019, η γερμανική αεροπορική εταιρεία θα προσφέρει για πρώτη φορά μια νέα πτήση που θα συνδέει τη Φρανκφούρτη με το Austin (ΗΠΑ). Μετά το Dallas (Fort Worth International Airport) και το Houston, αυτός είναι ο τρίτος προορισμός της Lufthansa στο Τέξας. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, από το καλοκαίρι του 2019, ένα Airbus A330-300 θα πραγματοποιεί πέντε φορές την εβδομάδα το δρομολόγιο Φρανκφούρτη - Austin.

Καθημερινά, εκτός από Τρίτη και Πέμπτη, η πτήση LH 468 θα αναχωρεί από τον κόμβο της Lufthansa στη Φρανκφούρτη το πρωί και θα προσγειώνεται στο Austin το απόγευμα (τοπική ώρα). Η διάρκεια της πτήσης είναι περίπου δέκα ώρες. Η πτήση επιστροφής θα αναχωρεί από το Τέξας αργά το απόγευμα και θα φτάνει στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης το πρωί της επόμενης ημέρας. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, οι επιβάτες θα απολαμβάνουν το υψηλό επίπεδο άνεσης που προσφέρει η Lufthansa σε 255 θέσεις στις Business, Premium Economy και Economy Class. Οι κρατήσεις για την πτήση επιστροφής Ώστιν – Φρανκφούρτη έχουν ανοίξει.Εκτός από το δρομολόγιο Austin – Φρανκφούρτη, διαθέσιμη προς κράτηση είναι η νέα πτήση της Lufthansa που θα συνδέει το Μόναχο με την Bangkok. Με την προσθήκη αυτού του νέου δρομολογίου ενισχύεται ο ρόλος του κόμβου της Βαυαρίας ως κόμβος της Ασίας. Η πτήση LH792 Μόναχο – Bangkok θα ξεκινήσει την 1η Ιουνίου 2019  και θα εκτελείται καθημερινά με αεροσκάφος τύπου Airbus A350-900, το οποίο θα αναχωρεί από το Μόναχο το πρωί και θα προσγειώνεται στην Ταϊλάνδη το απόγευμα. Οι κρατήσεις για την πτήση επιστροφής στην Bangkok είναι επίσης ανοιχτές.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top