Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Συνέδρια

Ο τουρισμός 55+ στο Διεθνές Συνέδριο της Philoxenia το Σάββατο 10 Νοεμβρίου

Βίκυ Καραντζαβέλου - 07 Νοέμβριος 2018, 15:10

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα μιλήσουν ειδικοί στον τουρισμό 55+ με εμπειρία δημιουργίας σχετικών τουριστικών προϊόντων, καθώς και ειδικοί στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και στις πωλήσεις βάσει της Οδηγίας 24/11/ΕΕ για τη διασυνοριακή υγεία.


Ένας από τους βασικούς μοχλούς ανάπτυξης για την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, ο τουρισμός 55+ (Silver Tourism 55+), θα αποτελέσει το επίκεντρο του φετινού Διεθνούς Συνεδρίου της έκθεσης Philoxenia, το οποίο πραγματοποιείται το Σάββατο 10 Νοεμβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο “Ν. Γερμανός”.

Το συνέδριο, που ξεκινά στις 10:00 και ολοκληρώνεται στις 15:30, αποτελεί μία συνδιοργάνωση της ΔΕΘ-Ηelexpo και της ΠΟΞ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων Ελλάδος), ενώ πραγματοποιείται με την υποστήριξη της European Federation of Tourist Guide Associations (FEG) και του European Network for Accessible Tourism (ΕΝΑΤ).

Οι ταξιδιώτες 55+ επιζητούν ποιοτικές υπηρεσίες με στόχο την ευζωΐα τους, ταξιδεύουν για περισσότερο χρονικό διάστημα σε περιόδους ή μέρη με ηπιότερο κλίμα και με καλή προσβασιμότητα σε όλες τις υπηρεσίες, αλλά και στο φυσικό τοπίο. Το βασικότερο στοιχείο είναι ότι αναζητούν συνεχή και αξιόπιστη υποστήριξη κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους, συμπεριλαμβανομένων ενδεχομένως και υπηρεσιών υγείας και ευεξίας.

Στο ίδιο πλαίσιο εντάσσονται και τουρίστες μεγαλύτερης ηλικίας, που προτιμούν στο ταξίδι τους να υπάρχουν ειδικές παροχές για τις ιδιαιτερότητές τους και ειδικές εκδρομές για πολιτιστικούς σκοπούς ή για λόγους ευεξίας.
Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα μιλήσουν ειδικοί στον τουρισμό 55+ με εμπειρία δημιουργίας σχετικών τουριστικών προϊόντων, καθώς και ειδικοί στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και στις πωλήσεις βάσει της Οδηγίας 24/11/ΕΕ για τη διασυνοριακή υγεία.

Το συνέδριο απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες του τουρισμού, όσο και σε σπουδαστές του κλάδου, ενώ η είσοδος σε αυτό είναι δωρεάν κατόπιν εγγραφής.

Χορηγός Φιλοξενίας του συνεδρίου είναι η Fraport Greece, Χορηγός Αερομεταφορών η Εllinair, Χορηγός των Coffee Break η Catering Samiotakis, Χορηγός Μετακινήσεων η Taxi Mercedes Club και Mέγας Χορηγός Επικοινωνίας το ΑΠΕ-ΜΠΕ/ Πρακτορείο 104,9 FM.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top