Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
MICE

Η ισπανική MICE βιομηχανία προσεγγίζει τη Θεσσαλονίκη

Βίκυ Καραντζαβέλου - 08 Νοέμβριος 2018, 13:31

Πραγματοποιήθηκαν 140 Β2Β συναντήσεις μέσω ενός καλά δομημένου προγράμματος, όπου τα μέλη του TCB είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις εταιρείες τους, αλλά και να γνωρίσουν τις ανάγκες της ισπανικής αγοράς.


Με επιτυχία διοργανώθηκε από το Thessaloniki Convention Bureau (TCB), σε συνεργασία με την Aegean Airlines, ακόμη ένα ταξίδι εξοικείωσης, αυτήν τη φορά από την Ισπανία, αποκλειστικά με επαγγελματίες της MICE (Meetings, Incentives, Conferences, Events) βιομηχανίας.

Από τις 5 έως τις 7 Νοεμβρίου 2018, 10 εκπρόσωποι μεγάλων εταιρειών συνεδριακού τουρισμού και ταξιδιών κινήτρων από την Ισπανία επισκέφθηκαν τη Θεσσαλονίκη και γνώρισαν την πόλη με ένα πρόγραμμα γεμάτο εμπειρίες. Η επιλογή των εταιρειών έγινε σε συνεργασία με την Aegean Airlines και τους συνεργάτες σε Μαδρίτη και Βαρκελώνη.Αφετηρία του προγράμματος της διοργάνωσης ήταν οι προκαθορισμένες συναντήσεις αποκλειστικά για τα μέλη του TCB.  Πραγματοποιήθηκαν 140 Β2Β συναντήσεις μέσω ενός καλά δομημένου προγράμματος, όπου τα μέλη του TCB είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις εταιρείες τους, αλλά και να γνωρίσουν τις ανάγκες της ισπανικής αγοράς.Οι Ισπανοί εκπρόσωποι εταιρειών είχαν τη δυνατότητα να ξεναγηθούν στην πόλη της Θεσσαλονίκης, να μάθουν για την ιστορία της και να γευτούν τοπικές γεύσεις. Μεζέδες σε παραδοσιακό καφενείο, ελληνικός καφές, γλυκό του κουταλιού και βόλτα στα στενά της ανοιχτής αγοράς “Καπάνι” και στο ιστορικό κέντρο ενθουσίασαν τους φιλοξενούμενους.

Το TCB fam trip από την Ισπανία αποτελεί ακόμη μια δράση του Thessaloniki Convention Bureau, που, σε συνεργασία με την Aegean Airlines, προσεγγίζει και προσκαλεί επαγγελματίες της παγκόσμιας MICE βιομηχανίας, με στόχο την προσέλκυση επαγγελματικών διοργανώσεων.

Το Thessaloniki Convention Bureau ευχαριστεί θερμά τα μέλη του, The Luxury Hotels, The Met Hotel, Hyatt Regency Thessaloniki, Meli Tours, Epiculiar, Miami Seafood Restaurant, Podimatas Audiovisual, Atrion Art & Gifts και Stefanos Tsakiris photography για την υποστήριξή τους, διαμορφώνοντας έτσι μια μοναδική εμπειρία για τους συμμετέχοντες με τις υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών που προσέφεραν.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top