Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστικά γραφεία

FedHATTA, Ιόνιο Πανεπιστήμιο και Δήμος Κερκύρας συνεργάζονται για τον τουρισμό στο νησί

Τατιάνα Ρόκου - 08 Νοέμβριος 2018, 14:12

Πρόταση για συμφωνητικό συνεργασίας με τη FedHATTA και το Ιόνιο Πανεπιστήμιο από το Δήμο Κέρκυρας, με στόχο την ανάπτυξη του τουρισμού και την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος του νησιού.


Την υπογραφή συμφωνητικού συνεργασίας με την Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού, FedHATTA, και το Ιόνιο Πανεπιστήμιο, με στόχο την ανάπτυξη του τουρισμού και την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της Κέρκυρας, πρότεινε ο Δήμος του νησιού κατά τη διάρκεια του 2ου Διεθνούς Συνεδρίου Τουρισμού ΑειForum, που πραγματοποιήθηκε στο ιστορικό κτίριο της Ιονίου Ακαδημίας, από τις 19 έως τις 21 Οκτωβρίου 2018.

Η Ομοσπονδία μετείχε στο συνέδριο, κατόπιν πρόσκλησης από το Δήμο Κέρκυρας, λαμβάνοντας μέρος στο γόνιμο διάλογο για τον τουρισμό του νησιού.

Το συμφωνητικό αναμένεται να ενώσει τις προσπάθειες των τριών πλευρών στον κοινό στόχο της ανάπτυξης του προορισμού. Ήδη, πέρα από δημοφιλής επιλογή διακοπών για τους Έλληνες, η Κέρκυρα αποτελεί ανερχόμενο προορισμό για μεγάλους Ευρωπαίους Tour Operators και εντάσσεται όλο και περισσότερο στα προγράμματα διακοπών που προσφέρουν.

Οι εκπρόσωποι της FedHATTA είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στα κυριότερα αξιοθέατα του νησιού, να φιλοξενηθούν σε μερικά από τα ανακαινισμένα ξενοδοχεία της περιοχής και να συζητήσουν στη συνεδρίασή τους όλες τις εξελίξεις που αφορούν νέες νομοθετικές ρυθμίσεις που προωθούνται και άλλα θέματα που απασχολούν τον κλάδο.

Το 2ο Διεθνές Συνέδριο Τουρισμού ΑειForum διοργανώθηκε από το Δήμο Κέρκυρας και το Ιόνιο Πανεπιστήμιο, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και με την υποστήριξη πλήθους φορέων του τουρισμού.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top