Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Δύο νέα δρομολόγια της Ryanair από Μιλάνο προς Κρήτη

Θοδωρής Κουμέλης - 09 Νοέμβριος 2018, 11:07

Η εταιρεία υπέγραψε επίσης νέα συμφωνία αναγνώρισης με την Ένωση Πληρώματος Θαλάμου Επιβατών στην Ελλάδα (RACU).


Η Ryanair ανακοίνωσε δύο νέα δρομολόγια από το Ηράκλειο προς το Milano Bergamo και το Milano Malpensa, με συχνότητα δυο πτήσεων εβδομαδιαίως σε κάθε δρομολόγιο από τον Ιούνιο του 2019, ως μέρος του καλοκαιρινού προγράμματος της Ryanair για το καλοκαίρι του 2019.

Οι Έλληνες καταναλωτές και οι επισκέπτες απολαμβάνουν πλέον ακόμα χαμηλότερες τιμές και τις τελευταίες βελτιώσεις της εμπειρίας του ταξιδιού, στα πλαίσια του προγράμματος “Always Getting Better”:

  • Μειωμένο κόστος παραδοτέας αποσκευής (25 ευρώ x 20 κιλά και 8 ευρώ x 10 κιλά )
  • Ryanair Rooms με 10% επιστροφή σε Travel Credit
  • Ryanair Transfers – περισσότερες επιλογές μεταφορών εδάφους σε συνεργασία με την Car Trawler

Η Ryanair υπέγραψε νέα συμφωνία αναγνώρισης με την Ένωση Πληρώματος Θαλάμου Επιβατών στην Ελλάδα (RACU)
Την περασμένη εβδομάδα, η Ryanair επίσης υπέγραψε νέες συμφωνίες αναγνώρισης με την Ένωση Πληρώματος Θαλάμου Επιβατών στην Ελλάδα (RACU) και τη Σουηδία (UNIONEN). Η Ryanair θα συνεργαστεί τώρα με τις ενώσεις αυτές για μακροπρόθεσμες Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας (Σ.Σ.Ε.) για να καλύψει το πλήρωμα θαλάμου επιβατών στην Ελλάδα και τη Σουηδία.

Η Ryanair επιβεβαίωσε ακόμη ότι έχει υπογράψει μια Σ.Σ.Ε. και ένα κοινωνικό πλάνο με την Ver.di, τη γερμανική ένωση πληρώματος θαλάμου επιβατών, για να καλύψει όλο το πλήρωμα θαλάμου επιβατών της Ryanair. Αυτή η συμφωνία (η οποία υπόκειται τώρα σε ψηφοδέλτιο πληρώματος θαλάμου επιβατών) επιβεβαιώνει την εφαρμογή του γερμανικού εργατικού δικαίου στο πλήρωμα θαλάμου επιβατών της Ryanair και παράγει αυξήσεις μισθών και άλλα οφέλη για όλο το πλήρωμα θαλάμου επιβατών της Ryanair Γερμανίας κατά τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Chief People Officer της Ryanair, Eddie Wilson, δήλωσε: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να υπογράψουμε τη Σ.Σ.Ε με την Ver.di, η οποία θα οδηγήσει σε βελτιώσεις στις αποδοχές και άλλα οφέλη για το γερμανικό πλήρωμα θαλάμου με την προϋπόθεση ότι θα ψηφίσουν υπέρ αυτής της συμφωνίας την ερχόμενη εβδομάδα. Αυτό ακολουθεί μια πολύ επιτυχημένη ψηφοφορία Σ.Σ.Ε. στην Ιταλία και πρόσφατες συμφωνίες αναγνώρισης πληρώματος θαλάμου επιβατών στην Ελλάδα και τη Σουηδία. Αυτές είναι περαιτέρω αποδείξεις της σημαντικής προόδου που επιτελεί η Ryanair στη σύναψη συμφωνιών με το προσωπικό μας και τα ενώσεις τους σε πολλές διαφορετικές χώρες της ΕΕ”.

Η Ryanair επιβεβαίωσε επίσης ότι το ιταλικό πλήρωμά της έχει ψηφίσει συντριπτικά (88%) υπέρ της Σ.Σ.Ε. που υπεγράφη πρόσφατα μεταξύ της Ryanair και των τριών κύριων ενώσεων FIT CISL, ANPAC και ANPAV. Η Σ.Σ.Ε. προσφέρει βελτιώσεις στις αμοιβές και τα οφέλη, και θα ισχύει τώρα για όλο το πλήρωμα θαλάμου επιβατών της Ryanair στην Ιταλία για τα επόμενα τρία χρόνια.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top