Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εκθέσεις

Το σήμα για τα Boutique Ξενοδοχεία στο 100% Hotel Show 2018

Τατιάνα Ρόκου - 09 Νοέμβριος 2018, 13:23

Το ΞΕΕ συμμετέχει για πρώτη φορά στο 100% Hotel Show, με ένα θεματικό περίπτερο αφιερωμένο στα boutique ξενοδοχεία και το σήμα πιστοποίησης.


Σε ένα ειδικό περίπτερο αφιερωμένο στα boutique ξενοδοχεία, το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος θα παρουσιάσει όλες τις πληροφορίες για το σήμα Πιστοποίησης αλλά και τα ανταποδοτικά οφέλη των ξενοδοχείων που συμμετέχουν.

Το ΞΕΕ συμμετέχει για πρώτη φορά στο 100% Hotel Show, με ένα θεματικό περίπτερο αφιερωμένο στα boutique ξενοδοχεία και το σήμα πιστοποίησης. Τα boutique ξενοδοχεία αποτελούν αδιαμφισβήτητα μια νέα ειδική κατηγορία και το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος παρουσιάζει πλέον μια σειρά από προϋποθέσεις, που θα πιστοποιούν το κατά πόσο τα ξενοδοχεία ανταποκρίνονται σε αυτόν τον τόσο δημοφιλή όρο.

Στο περίπτερο του “Boutique Ηotel” το ξενοδοχειακό κοινό θα έχει τη δυνατότητα να αντλήσει όλες τις πληροφορίες σχετικά με το σήμα ποιότητας, τη διαδικασία ένταξης και να πραγματοποιήσει την εγγραφή του στο σύστημα. Το κοινό θα ενημερωθεί επίσης, για το σχέδιο ανταποδοτικότητας και προβολής των “Boutique Hotel” του ΞΕΕ με δράσεις όπως ανταποδοτική τηλεοπτική διαφήμιση, b2b συναντήσεις, εξειδικευμένες τουριστικές εκθέσεις, θεματικά σεμινάρια, εκδηλώσεις, κ.λπ.

Η διαφοροποίηση μέσω της ανάπτυξης boutique ξενοδοχείων αποτελεί μια από τις κυρίαρχες τάσεις της ξενοδοχειακής μας βιομηχανίας και το σήμα “Boutique Hotel” αποτελεί τη σφραγίδα ποιότητας και οριοθέτησης των ξενοδοχείων εκείνων που προσφέρουν “μοναδική εμπειρία διαμονής” στους επισκέπτες τους.

Στο σύντομο χρονικό διάστημα λειτουργίας του σήματος, πάνω από 50 μονάδες έχουν ακολουθήσει τις σχετικές διαδικασίες πιστοποίησης στην ειδική διαδραστική πλατφόρμα boutique-hotel.gr. Τα Boutique Hotels του ΞΕΕ βρίσκονται διασπαρμένα σχεδόν σε ολόκληρη την επικράτεια, σε αστικές περιοχές, στην ύπαιθρο, σε παραδοσιακούς οικισμούς και σε τουριστικά αναπτυγμένους, αλλά και αναπτυσσόμενους νησιωτικούς προορισμούς.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top