Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Συνέδρια

Το ΞΕΕ διοργανώνει το 2ο Διεθνές Φόρουμ Φιλοξενίας στο πλαίσιο της Xenia 2018

Βίκυ Καραντζαβέλου - 13 Νοέμβριος 2018, 14:05

Κορυφαίοι εκπρόσωποι αναγνωρισμένων διεθνών τουριστικών brands, ξένοι και Έλληνες ομιλητές από την ακαδημαϊκή κοινότητα και τον κλάδο των συμβουλευτικών επιχειρήσεων, εμπλουτίζουν με την παρουσία τους τις τέσσερις θεματικές ενότητες του φόρουμ.


Την πρόσβαση του ξενοδοχειακού κλάδου στους κύριους διαύλους ενημέρωσης για τις τελευταίες εξελίξεις και τάσεις της παγκόσμιας τουριστικής αγοράς, έχει ως στόχο το 2ο Διεθνές Φόρουμ Φιλοξενίας (2nd International Hospitality Forum) που διοργανώνει το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος στις 24 Νοεμβρίου 2018 στην Αθήνα. Κορυφαίοι εκπρόσωποι αναγνωρισμένων διεθνών τουριστικών brands, ξένοι και Έλληνες ομιλητές από την ακαδημαϊκή κοινότητα και τον κλάδο των συμβουλευτικών επιχειρήσεων, εμπλουτίζουν με την παρουσία τους τις 4 θεματικές ενότητες του φόρουμ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη συνεδριακή αίθουσα του Metropolitan Expo, στο πλαίσιο της έκθεσης Xenia 2018.

Ειδικότερα, οι ενότητες του 2nd International Hospitality Forum είναι οι εξής:

  • “Επενδύσεις στον ξενοδοχειακό κλάδο: Τάσεις και Εμπόδια”

Ομιλητές:
- Ανδρέας Ανδρεάδης, CEO Sani/Ikos Group
- Σπύρος Σπυρόπουλος, Senior Advisor, Oaktree Capital Management
- Στέλιος Κουτσιβίτης, αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, Astir Palace Vouliagmenis SA

  • “Data is the new Oil: Χρησιμοποιώντας δεδομένα για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας των επισκεπτών και την αύξηση των ξενοδοχειακών εσόδων”

Ομιλητές:
- Peter O’ Connor, Senior Market Analyst, Phocuswright
- Daniel Craig, Vice President of Marketing, ReviewPro

- Renzo Iorio, COO Italy and Greece, AccorHotels
  • “Getting Digital: Αξιοποιώντας τα νέα ψηφιακά κανάλια πώλησης και διάθεσης του ξενοδοχειακού προϊόντος”

Ομιλητές:
- Ruairidh Roberts, Industry Head for Travel, Google
- Βασιλική Μαυροκέφαλου, Director Market Management Greece, Cyprus & East Adriatic, Expedia Group
- Andreas Birner, Managing Director, Inova Hospitality

  • “Οικονομία Διαμοιρασμού: Τι μπορούν να μάθουν τα ξενοδοχεία από τον ανταγωνισμό των βραχυχρόνιων μισθώσεων”

Ομιλητές:
- Cindy Y. Heo, Associate Professor, École Hôtelière de Lausanne
- Stephan Gerhard, Co-Founder/Member of the Board, 25 Hours Hotels
- Jérôme Lassara, VP Development South Europe, AccorHotels
- Andreas Koukas, Senior Manager, Luxury EMEA, Hilton

Επισημαίνεται ότι στο πλαίσιο της “XENIA 2018” το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος αναλαμβάνει τη δαπάνη συμμετοχής με περίπτερο νεοφυών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο χώρο του τουρισμού, στο πλαίσιο των δράσεων υποστήριξής των που έχει ήδη ανακοινώσει.

Ο πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου κ. Αλέξανδρος Βασιλικός, σχολιάζοντας τη διοργάνωση του 2nd International Hospitality Forum δήλωσε: “Η γνώση είναι δύναμη και μαζί με την ποιότητα ανοίγουν τους ορίζοντες για νέες επιτυχίες του ελληνικού ξενοδοχείου. Σε αυτήν ακριβώς την κατεύθυνση συνεισφέρει το 2nd International Hospitality Forum, το οποίο γίνεται πλέον θεσμός και καταξιώνεται ως το κορυφαίο ετήσιο σημείο συνάντησης, ενημέρωσης και επιμόρφωσης για τον κλάδο της φιλοξενίας στη χώρα.

Με την πολύτιμη υποστήριξη των χορηγών μας, τους οποίους και ευχαριστώ θερμά, υποδεχόμαστε για δεύτερη συνεχή χρονιά διακεκριμένους ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με στόχο την αποτύπωση των τελευταίων εξελίξεων και τάσεων της παγκόσμιας ξενοδοχειακής αγοράς που συνεχώς εξελίσσεται. Στο ΞΕΕ πιστεύουμε ακράδαντα πως το μέλλον ανήκει σε αυτούς που προετοιμάζονται κατάλληλα γι’ αυτό και το αποδεικνύουμε στην πράξη”.

Χρυσός Χορηγός του 2nd International Hospitality Forum είναι η Χenia και Αργυροί Χορηγοί η Εθνική Τράπεζα, η AXA Ασφαλιστική και η Ideal Standard. Επίσημος Χορηγός Αερομεταφορών είναι η Aegean και Χορηγοί Φιλοξενίας η AFEA Travel και το ξενοδοχείο Semiramis. Χορηγοί Επικοινωνίας είναι: ΕΡΤ Πρώτο Πρόγραμμα, Σκάι, Capital.gr, GTP, Money & Tourism, New Times, Τornosnews, Tourism Today, TravelDailyNews, Travelling News, Τουριστική Αγορά.
Από αριστερά, όπως φαίνονται στη φωτογραφία, οι κ.κ.: Λευτέρης Νίτης, διευθυντής Πωλήσεων και Μεγάλων Έργων Ελλάδας και Μεσογείου, Ideal Standard, Γεώργιος Καμέτας, επικεφαλής Τομέα Τραπεζικής Επιχειρήσεων Λιανικής της Διεύθυνσης Τραπεζικής Επιχειρήσεων και Δανείων Λιανικής, Εθνική Τράπεζα, Αλέξανδρος Βασιλικός, πρόεδρος Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Νίκος Χουδαλάκης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Forum ΑΕ και Θανάσης Γιαλλούρης, αντιπρόεδρος Forum AE.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top