Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εκθέσεις

Ξενοδοχειακή VR και η 'Hotel Design Awards Area' στην είσοδο του 100% Hotel Show 2018

Βίκυ Καραντζαβέλου - 13 November 2018, 14:51

Μια εντυπωσιακή είσοδος μεταξύ τεχνολογίας και design περιμένει τους επισκέπτες του 100% Hotel Show, προσκαλώντας τους σε ένα σκηνικό εικονικής πραγματικότητας, αλλά και διαδραστικής συμμετοχής στα Hotel Design Awards.


Η άφιξη στο 100% Hotel Show αποτελεί πάντα μια ιδιαίτερη έκπληξη για το κοινό, αφού κάθε χρονιά η ομάδα παραγωγής της έκθεσης φροντίζει να αναδιαμορφώνει την είσοδο του MEC Παιανίας με έναν εντυπωσιακό τρόπο. Αυτή την Παρασκευή, το 100% Hotel Show ανοίγει τις πύλες του, δίνοντας μια εντελώς διαφορετική εμπειρία στους επισκέπτες του, αφού θα τους καλωσορίζει σε μια φουτουριστική ατμόσφαιρα μεταξύ Virtual Reality και ξενοδοχειακού design.

Σε συνεργασία με το αρχιτεκτονικό γραφείο Aspasia Taka Architects, η είσοδος του MEC θα αλλάξει μορφή και θα φιλοξενήσει ένα minimal VR Room, η διαδραστική Hotel Design Awards Area αλλά και το Hospitality Lounge. Θέλοντας να τονίσει το σύγχρονο και επαγγελματικό προφίλ της έκθεσης, η Ασπασία Τάκα και η ομάδα της, δημιούργησε μια ειδική χωροταξία που θα δώσει μια νέα εξελιγμένη ροή κατά την είσοδο της έκθεσης, ενώ το κοινό θα εισαχθεί στην 100% Hotel Show εμπειρία μέσα από εντυπωσιακές εικόνες υψηλής αισθητικής.Τι είναι το VR Room στην είσοδο του 100% Hotel Show;
Ένα πρωτότυπο installation θα στηθεί στην είσοδο του 100% Hotel Show, εισάγοντας τους επισκέπτες στην τεχνολογία της Εικονικής Πραγματικότητας, που αναμένεται να απασχολήσει έντονα το χώρο του τουρισμού τα επόμενα χρόνια. Σε συνεργασία με την εταιρεία παραγωγής VR Content - North Events, οι επισκέπτες θα μπορούν να βιώσουν τη VR Εμπειρία μέσω ειδικών γυρισμάτων που έγιναν στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park, και να δουν έναν πρωτότυπο και διαδραστικό τρόπο ξενάγησης σε ένα ξενοδοχείο. Την εμπειρία θα απογειώσει ο υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμός VR Μάσκας και Οθονών της Samsung, ενώ το ξεχωριστό Place Identity που έχει αναπτύξει το γραφείο Aspasia Taka, θα ολοκληρώσει το 100% VR Experience των επισκεπτών.

Τι θα μπορεί να κάνει ο επισκέπτης στην Hotel Design Awards Area;
Τα Hotel Design Awards αποτελούν πλέον ένα σημαντικό θεσμό της ξενοδοχειακής αγοράς και παίρνουν έναν ακόμα πιο ξεχωριστό ρόλο στη διοργάνωση του 100% Hotel Show 2018. Σε έναν ιδιαίτερα διαμορφωμένο χώρο στην είσοδο της έκθεσης, θα στηθεί η Hotel Design Awards Area, μέσα από το οποίο θα παρουσιάζονται όλες οι shortlisted συμμετοχές του φετινού διαγωνισμού. Σε αυτόν τον ειδικό χώρο, οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν αναλυτικά στοιχεία για την επιλεγμένη τελική λίστα συμμετοχών, ενώ θα έχουν την ευκαιρία να ψηφίσουν τα αγαπημένα τους έργα για το “Βραβείο Κοινού 2018”. Κατ’ επέκταση του ειδικού αυτού χώρου, θα στηθεί και το Hospitality Lounge, το οποίο θα αποτελέσει χώρο συνάντησης των επισκεπτών, διευκολύνοντας την επίσκεψή τους στην έκθεση και προάγοντας το networking.Για τη διαμόρφωση της εισόδου του 100% Hotel Show 2018 συνεργάστηκαν:

Special VR Partners:

  • North Events
  • Samsung

Μελέτη- Σχεδίαση: Aspasia Taka Architects
Κατασκευή: Χρυσή Τομή Collective Architecture
Χορηγοί Υλικών και Προϊόντων:

  • Φωτισμός: Bright Ειδικός Φωτισμός ΑΕ
  • Επίπλωση Hospitality Lounge: Papadatos About A Sofa
  • Υλικά Επιπλοποιίας: Ελευθερίου ΑΕ
  • Κατασκευή Επίπλωσης VR: Δίεδρον
  • Υφάσματα- Κουρτίνες- Μοκέτες- Βινυλικό Δάπεδο: Καλοταράνης ΑΕ
  • Φυτά Εσωτερικού Χώρου: Interplants ΕΕ


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top