Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΟ Νικόλας Κελαϊδίτης ανέλαβε θέση ευθύνης στην ECTAA
FedHATTA

Ο Νικόλας Κελαϊδίτης ανέλαβε θέση ευθύνης στην ECTAA

Ο κ. Νικόλας Κελαϊδίτης είχε εκλεγεί Vice Chairman στην προηγούμενη θητεία του στην Επιτροπή, στην οποία συμμετέχει ως εκπρόσωπος των ελληνικών τουριστικών γραφείων.


Σε θέση ευθύνης εκλέχθηκε ο κ. Νικόλας Κελαϊδίτης στην ECTAA (The European Travel Agents’ and Tour Operators’ Associations) και συγκεκριμένα στη θέση του Co Chairman Incoming – Destination & Sustainability committee, με έμφαση στον εισερχόμενο ευρωπαϊκό τουρισμό.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κελαϊδίτης είναι αντιπρόεδρος FedHATTA και γενικός γραμματέας ΗΑΤΤΑ. Είχε εκλεγεί Vice Chairman στην προηγούμενη θητεία του στην Επιτροπή, στην οποία συμμετέχει ως εκπρόσωπος των ελληνικών τουριστικών γραφείων.

Η επιτροπή έχει ως αντικείμενο την τουριστική ανάπτυξη των προορισμών και παράλληλα την επίλυση, σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, των θεμάτων του εισερχόμενου τουρισμού.

Υπενθυμίζεται ότι η ECTAA είναι το πανευρωπαϊκό όργανο των τουριστικών γραφείων και tour operators, το οποίο εκπροσωπεί τον κλάδο στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στην οποίο εκπροσωπείται κάθε χώρα πχ Γερμανία (DRV), Ην. Βασίλειο (ΑΒΤΑ), Γαλλία (Les Entreprises du Voyage), Ελλάδα (ΗΑΤΤΑ), κ.λπ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024