Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προορισμός

Η Ελλάδα 'Καλύτερος τουριστικός προορισμός πολιτιστικής κληρονομιάς' στην Ινδία

Βίκυ Καραντζαβέλου - 15 Νοέμβριος 2018, 11:03

Με το βραβείο 'Best Heritage Destinations in the World έφυγε η Ελλάδα από τα διεθνή ταξιδιωτικά βραβεία της Ινδίας 'India’s Best Awards ΙΒΑ 2018'.


Με το βραβείο του “Καλύτερου τουριστικού προορισμού πολιτιστικής κληρονομιάς - Best Heritage Destinations in the World” (International) διακρίθηκε η Ελλάδα (βραβείο που μοιράστηκε με το Περού) στα διεθνή ταξιδιωτικά βραβεία της Ινδίας “India’s Best Awards ΙΒΑ 2018. Οι αναγνώστες του έγκριτου ταξιδιωτικού περιοδικού της Ινδίας “Travel+Leisure India & South Asia” ανέδειξαν τη χώρα μας, ως τον κορυφαίο προορισμό παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομίας διεθνώς.

Η νέα αυτή διάκριση αποτυπώνει την ισχυρή δυναμική που έχει αναπτυχθεί για τον ελληνικό τουρισμό στην Ινδία, καθώς αποτελεί προτεραιότητα για την Ελλάδα το στρατηγικό άνοιγμα της ινδικής τουριστικής αγοράς, επιφέροντας ήδη σημαντικά αποτελέσματα και υπερδιπλασιασμό των αεροπορικών αφίξεων από την Ινδία στην Ελλάδα την περίοδο Ιανουαρίου – Σεπτεμβρίου 2018, έναντι της αντίστοιχης περυσινής περιόδου.

O ΕΟΤ, υλοποιώντας τη στρατηγική επικοινωνίας του Υπουργείου Τουρισμού και της υπουργού κας Έλενας Κουντουρά για περαιτέρω διεύρυνση της τουριστικής αγοράς της Ινδίας, συμμετέχει τα δύο τελευταία χρόνια ενεργά στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση “Outbound Travel Mart” στο Μουμπάϊ. Επίσης, προωθεί την Ελλάδα ως διεθνή ελκυστικό προορισμό για τη φιλοξενία μεγάλων κινηματογραφικών και τηλεοπτικών παραγωγών της Ινδίας, με στόχο την άμεση ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος από την Ινδία προς την Ελλάδα και την προβολή της χώρας σε όλη την Ασία μέσου του κινηματογράφου και της τηλεόρασης.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top