Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξεναγοί

Η 20ή Πανευρωπαϊκή Συνάντηση Ξεναγών στα Χανιά

Βίκυ Καραντζαβέλου - 16 Νοέμβριος 2018, 09:39

Η εκδήλωση περιλαμβάνει εκπαιδευτικές εκδρομές, διαλέξεις, στρογγυλά τραπέζια, προβολή των τοπικών προϊόντων της Κρήτης, διασκέδαση κ.λπ.


Την Κυριακή 18 Νοεμβρίου ξεκινά στα Χανιά η 20ή Πανευρωπαϊκή Συνάντηση Ξεναγών. Οι διοργανώσεις αυτές ξεκίνησαν το έτος 1994 με την πρώτη να πραγματοποιείται στο Στρασβούργο, ενώ τη δεύτερη το 1996, στο Ηράκλειο Κρήτης. Για δεύτερη φορά, το 2018, θα φιλοξενηθούν 230 άτομα, ξεναγοί από 25 ευρωπαϊκές χώρες.

Η διοργάνωση πραγματοποιείται από την Πανευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ξεναγών (FEG), την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξεναγών (Π.Ο.ΞΕΝ.), το Σωματείο Επαγγελματιών Ξεναγών Κρήτης και Σαντορίνης και το τουριστικό γραφείο των Ξεναγών Tourist Guides of Crete P.C.

Περιλαμβάνει εκπαιδευτικές εκδρομές, διαλέξεις, στρογγυλά τραπέζια, προβολή των τοπικών προϊόντων της Κρήτης, διασκέδαση κ.λπ. Το προ-συνέδριο θα γίνει 18-20/11/18 στα Χανιά, το κυρίως συνέδριο θα γίνει 20-25 Νοεμβρίου στο Ηράκλειο και το μετα-συνέδριο θα γίνει 26-29 Νοεμβρίου στην Αθήνα.

Η πανευρωπαϊκή αυτή συνάντηση που συνδιοργανώνεται με την Περιφέρεια Κρήτης, τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και του Δήμου Ηρακλείου.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top