Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Η Cyprus Airways παραλαμβάνει το πιστοποιητικό μέλους της IATA

Θοδωρής Κουμέλης - 16 Νοέμβριος 2018, 12:52

Η Cyprus Airways ξεκίνησε πτήσεις τον Ιούνιο του 2017. Τον Ιούλιο 2018 η εταιρεία ολοκλήρωσε με επιτυχία την επιθεώρηση που έγινε στο πλαίσιο του προγράμματος IOSA (Επιχειρησιακός Έλεγχος Ασφάλειας της ΙΑΤΑ). Τον Οκτώβριο 2018, η Cyprus Airways έγινε μέλος της IATA.


Η Cyprus Airways έλαβε από τη Διεθνή Ένωση Αερομεταφορών (IATA) πιστοποιητικό για την  επιτυχή ένταξη της στην ΙΑΤΑ. Το πιστοποιητικό παραδόθηκε στη Cyprus Airways σε τελετή στη Μαδρίτη κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης της IATA “Wings of Change Europe”, την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου.

“Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που λαμβάνουμε το πιστοποιητικό μέλους της IATA και προσχωρούμε επίσημα στην οικογένεια της ΙΑΤΑ. Η συμμετοχή μας στην ΙΑΤΑ μας δίνει τη δυνατότητα συνεργασίας με άλλες αερογραμμές-μέλη, όπως συμφωνίες code-share και interline, επιτρέποντας μας να προσφέρουμε στους επιβάτες μας πρόσβαση σε ευρύτερο δίκτυο δρομολογίων”, δήλωσε η Natalia Popova, εμπορική διευθύντρια της Cyprus Airways.

“Είναι με μεγάλη χαρά που υποδεχόμαστε τη Cyprus Airways  στην οικογένεια της IATA. Η Cyprus Airways διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στη σύνδεση της Κύπρου με βασικές αγορές τόσο στην Ευρώπη όσο και στη Μέση Ανατολή. Τόσο εγώ προσωπικά, όσο και η υπόλοιπη ομάδα, προσβλέπουμε σε περαιτέρω συνεργασία με τη Cyprus Airways  στο μέλλον”, δήλωσε ο Rafael Schvartzman, περιφερειακός αντιπρόεδρος της IATA στην Ευρώπη.

Η Cyprus Airways ξεκίνησε πτήσεις τον Ιούνιο του 2017. Τον Ιούλιο 2018 η εταιρεία ολοκλήρωσε με επιτυχία την επιθεώρηση που έγινε στο πλαίσιο του προγράμματος IOSA (Επιχειρησιακός Έλεγχος Ασφάλειας της ΙΑΤΑ) που αποτελεί ένα από τα υψηλότερα πρότυπα στον κόσμο για την ασφάλεια των αερομεταφορών. Τον Οκτώβριο 2018, η Cyprus Airways έγινε μέλος της Διεθνούς Ένωσης Αερομεταφορών (IATA).

Ο μακροπρόθεσμος στόχος της εταιρείας είναι να συμβάλει στην αύξηση του εισερχόμενου τουρισμού στην Κύπρο, ενώ παράλληλα να διευρύνει τις ταξιδιωτικές επιλογές των Κυπρίων.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top