Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εκθέσεις

To Ναυτικό Σαλόνι 2018, από 22 έως 26 Νοεμβρίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας

Θοδωρής Κουμέλης - 19 November 2018, 09:25

Φέτος το Ναυτικό Σαλόνι είναι μεγαλύτερο σε μέγεθος με περισσότερους εκθέτες και για πέντε ημέρες περιμένει όλους για να τους μυήσει στον ελκυστικό υδάτινο κόσμο.


Το Ναυτικό Σαλόνι ανοίγει τις πόρτες του και περιμένει τους επισκέπτες του από 22-26 Νοεμβρίου 2018, στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο στο Ελληνικό. Την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου στις 18.30 θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του Ναυτικού Σαλονιού που θα πραγματοποιήσει ο υπουργός Ναυτιλίας κ. Φώτης Κουβέλης.

Μια εβδομάδα περίπου πριν και οι προετοιμασίες για τη μεγαλύτερη εμπορική έκθεση, που καλύπτει όλες τις πτυχές της θαλάσσιας αναψυχής, είναι ήδη σε πλήρη εξέλιξη.

Φέτος το Ναυτικό Σαλόνι είναι μεγαλύτερο σε μέγεθος με περισσότερους εκθέτες (91) και για πέντε ημέρες περιμένει όλους για να τους μυήσει στον ελκυστικό υδάτινο κόσμο. “Ένα Σαλόνι για όλους αφιερωμένο σε έναν κλάδο με εθνική σημασία, που στοχεύει απευθείας στην καρδιά όσων αγαπούν τη θαλάσσια αναψυχή, τα extreme sports και το θαλάσσιο τουρισμό, αλλά και όσων ασχολούνται επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά με το boating, τα θαλάσσια σπορ, το ψάρεμα και την κατάδυση”, όπως αναφέρου οι διοργανωτές της έκθεσης.

Φουσκωτά, μηχανές σκαφών, μηχανήματα πλοήγησης, θαλάσσια παιχνίδια, ναυτικά εξαρτήματα, ταχύπλοα, πολυεστερικά, βάρκες για ψάρεμα, ιστιοπλοϊκά, μηχανές θαλάσσης, αξεσουάρ σκαφών, ναυτιλιακά όργανα, εξοπλισμός θαλάσσιων σπορ, καταδυτικός εξοπλισμός, είδη αλιείας, περιμένουν όλους εκείνους που λατρεύουν τη θάλασσα.

Το Ναυτικό Σαλόνι, διοργανώνεται από την εταιρεία οργάνωσης εκθέσεων Expo One, με τη συνεργασία του Συνδέσμου Ελλήνων Κατασκευαστών Πλαστικών Σκαφών Παρελκομένων Εξαρτημάτων Εμπόρων & Υπηρεσιών (ΣΕΚΑΠΛΑΣ ΠΕΕΥ).

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top