Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠΟΔΙΞ: Το Δεκέμβριο τα αποτελέσματα της έρευνας ποιότητας στον τουρισμό Ρόδου – Χαλκιδικής
Ξενοδοχία

ΠΟΔΙΞ: Το Δεκέμβριο τα αποτελέσματα της έρευνας ποιότητας στον τουρισμό Ρόδου – Χαλκιδικής

Στις 10 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε η ετήσια γενική συνέλευση της Ομοσπονδίας Διευθυντών Ξενοδοχείων Ελλάδος. Πρόεδρος ανεδείχθη ο κ. Γιώργος Πελεκανάκης από την Κρήτη.

Με αφορμή την έκθεση “Philoxenia 2018” στη Θεσσαλονίκη έγινε η παρουσίαση των πρώτων ευρημάτων της έρευνας ποιότητας στον τουρισμό της Ρόδου και της Χαλκιδικής.

Ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου ξεκίνησε την έρευνα ποιότητας στον τουρισμό της Ρόδου το 2017 και ακολούθησε φέτος η Ένωση Ξενοδόχων Χαλκιδικής, με σκοπό να καθιερωθεί η έρευνα αυτή σε όλους τους τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδος.

Η επεξεργασία γίνεται από το ACT Αμερικανικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης, μέλος του Ομίλου Ανατόλια, και προβλέπεται να ολοκληρωθεί στα μέσα Δεκεμβρίου, οπότε και θα γίνει η παρουσίαση των αποτελεσμάτων στη Ρόδο.

Ακόμη, στις 10 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε η ετήσια γενική συνέλευση της Ομοσπονδίας Διευθυντών Ξενοδοχείων Ελλάδος, στο εκθεσιακό κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Στη Γενική Συνέλευση παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Γεώργιος Ματσίγκος, ο αντιπρόεδρος, κ. Βαγγέλης Μουστακάκης και η ταμίας, κα Μαρία Παθιάκη, ως εκλεγμένοι εκπρόσωποι του Συλλόγου στην Ομοσπονδία. Παρόντες ήταν επίσης, εκπρόσωποι των αντίστοιχων Συλλόγων της Θεσσαλονίκης, Κρήτης και Αθηνών. Έγινε ο ετήσιος απολογισμός και ακολούθησαν εκλογές ανάδειξης νέου Διοικητικού Συμβουλίου.


Ο κ. Γιώργος Πελεκανάκης, νέος πρόεδρος της ΠΟΔΙΞ.

Πρόεδρος ανεδείχθη ο κ. Γιώργος Πελεκανάκης από την Κρήτη, α’ αντιπρόεδρος ο κ. Ματσίγκος και β’ αντιπρόεδρος ο κ. Νίκος Μανταμόπουλος από τη Θεσσαλονίκη.

Σκοπός και στόχος της Ομοσπονδίας είναι η ανταλλαγή ιδεών μεταξύ των διευθυντών όλων των τουριστικών προορισμών της Ελλάδος και η συνεργασία πάνω σε θέματα που αφορούν στη συνεχή επιμόρφωση και εκπαίδευση των μελών του.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024