Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προώθηση προορισμού

'Μούσα του Αιγαίου', το βασικό μήνυμα της καμπάνιας της Τήνου

Τατιάνα Ρόκου - 19 Νοέμβριος 2018, 12:21

Για την υποστήριξη και την προώθηση της καμπάνιας έχει δημιουργηθεί μία σειρά από θεματικά video που θα προωθηθούν μέσω πλάνου στοχευμένης ψηφιακής προβολής.


Πολυεπίπεδη ήταν η φετινή παρουσία του Δήμου Τήνου στην έκθεση World Travel Market στο Λονδίνο που συγκέντρωσε το ενδιαφέρον της διεθνούς τουριστικής αγοράς. Σε ένα πλάνο τεσσάρων ημερών πραγματοποιήθηκαν στοχευμένες επαφές, με χρήση σύγχρονων εργαλείων επικοινωνίας, με πράκτορες, δημοσιογράφους, bloggers και διαμορφωτές κοινής γνώμης όπου παρουσιάστηκαν και αναδείχθηκαν οι διαφορετικές πτυχές του τουριστικού προϊόντος του νησιού από τους εκπροσώπους του Δήμου.Παράλληλα, με την υποστήριξη της Διεύθυνσης του ΕΟΤ Ηνωμένου Βασιλείου και Ιρλανδίας διοργανώθηκε ειδική παρουσίαση σε έγκριτους δημοσιογράφους έντυπων και ηλεκτρονικών μέσων του βρετανικού Τύπου σε αίθουσα του εκθεσιακού κέντρου. Μέσα από video και πλούσιο φωτογραφικό υλικό οι δημοσιογράφοι “ταξίδεψαν” στην Τήνο και εκδήλωσαν το ενδιαφέρον να επισκεφθούν το νησί το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. Η κα Έμυ Αναγνωστοπούλου, διευθύντρια του γραφείου του ΕΟΤ, φίλη και υποστηρίκτρια του νησιού, δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένη από τις ενέργειες προβολής που υλοποιούνται για την προσέγγιση της βρετανικής αγοράς.

Την παρουσίαση, που παρακολούθησαν πολλοί δημοσιογράφοι μεταξύ των οποίων ο Saad Aldosari, BBC Arabic News οι Nayna Kanabar και Heidi Roberts, food bloggers, η Lavina di Soouza, travel blogger κ.ά., έκανε η κα Βίκυ Λεβαντή εκπρόσωπος του Συλλόγου Ξενοδόχων Τήνου, η οποία ανέλαβε και όλη την παρουσία στο περίπτερο του δήμου και τις B2B συναντήσεις και απέσπασε τα συγχαρητήρια των παρευρισκόμενων για την αρτιότητά της.

Κυρίαρχο στοιχείο των συζητήσεων ήταν το βασικό μήνυμα της καμπάνιας της Τήνου ως η “Μούσα του Αιγαίου” και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που στηρίζουν τον προσδιορισμό. Με φύση που συνδυάζει το άγριο τοπίο του Βώλακα, τον ορεινό όγκο του Εξώμβουργου και τις παραλίες με τη χρυσή άμμο, με μονοπάτια που οδηγούν σε γραφικά χωριά με μοναδικά αρχιτεκτονικά και πολιτιστικά στοιχεία όπως η μαρμαροτεχνία και η καλαθοπλεκτική, με γαστρονομία που έχει τις ρίζες της στην ιστορική διαδρομή του νησιού, τα ήθη και τα έθιμα του, καθώς και με θρησκευτική κουλτούρα, η Τήνος διαθέτει ένα σύνθετο τουριστικό προϊόν με ποιοτικά χαρακτηριστικά που απευθύνεται στις σύγχρονες ανάγκες του διεθνούς τουριστικού κοινού.

Η αντιδήμαρχος Τουρισμού κα Αναστασία Δεληγιάννη εξέφρασε την ικανοποίησή της από τις επαφές και δήλωσε ότι ο δήμος παραμένει σταθερός στην υλοποίηση του marketing plan και την ανάδειξη των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της Τήνου που την τοποθετούν ως προορισμό για όλες τις εποχές. Για την υποστήριξη και την προώθηση της καμπάνιας έχει δημιουργηθεί μία σειρά από θεματικά video που θα προωθηθούν μέσω πλάνου στοχευμένης ψηφιακής προβολής. Και η κα Δεληγιαννη κατέληξε: “Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα των συζητήσεων που δεν περιορίστηκαν μόνο στη βρετανική αγορά, αλλά κάλυψαν όλο το φάσμα των χωρών από τις όποιες προσβλέπουμε περαιτέρω αυξητική τάση σε επίπεδο επισκεψιμότητας”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top