Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εκθέσεις

Ελληνικό ομαδικό περίπτερο υπό τη διοργάνωση του ΕΟΤ στην ΙΤΒ Asia 2018

Τατιάνα Ρόκου - 19 Νοέμβριος 2018, 15:52

Το ενδιαφέρον για την επόμενη διοργάνωση αναμένεται να είναι μεγαλύτερο έναντι της προηγούμενης ITB Asia, η οποία προσέλκυσε σε διάστημα τριών ημέρων περισσότερους από 12.000 επισκέπτες.


Τις πύλες της άνοιξε από τις 17 έως τις 19 Οκτωβρίου η τουριστική έκθεση ITB Asia 2018, η οποία έλαβε χώρα στο Sands Expo and Convention Centre, Marina Bay Sands στη Σιγκαπούρη, όπου διοργάνωσε και φέτος Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο ο ΕΟΤ, με την υποστήριξη του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου.

Στην  ITB Asia 2018 συμμετείχαν πέντε ελληνικές επιχειρήσεις, μεταξύ των 1.000 εκθετών από 127 χώρες. Πρόκειται για τις Athens Express SA, Celestyal Cruises, Electra Hotels & Resorts και HETCO Tours, οι οποίες έλαβαν μέρος στο Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο που διοργάνωσε ο ΕΟΤ, ενώ για ακόμη μια φορά ως ανεξάρτητος εκθέτης συμμετείχε η εταιρεία Tour Greece SA.

Το ενδιαφέρον για την επόμενη διοργάνωση αναμένεται να είναι μεγαλύτερο έναντι της προηγούμενης ITB Asia, η οποία προσέλκυσε σε διάστημα τριών ημέρων περισσότερους από 12.000 επισκέπτες και πραγματοποιήθηκαν εντός αυτής 25.000 επιχειρηματικες συναντήσεις. Μεταξύ αυτών ήταν εκπρόσωποι εταιρειών, τουριστικών γραφείων και τουριστικών οργανισμών, ξενοδοχείων κ.ά.

Η τελευταία διοργάνωση της ITB Asia κατέγραψε αύξηση 49% στον αριθμό των buyers, οι οποίοι ξεπέρασαν τους 1.000, ενώ οι προγραμματισμένες επαγγελματικές συναντήσεις άγγιξαν συνολικά τις 25.000. Αύξηση 7,6% σημειώθηκε και στους εκθέτες, σε σχέση με την προηγούμενη διοργάνωση, ο αριθμός των οποίων υπερέβη τους 1.000 σε αριθμό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την ITB Asia διοργανώνει ο Εκθεσιακός Οργανισμός του Βερολίνου, διοργανωτής της τουριστικής έκθεσης ITB Berlin, στην οποία ο ΕΟΤ δείχνει ισχυρή παρουσία κάθε χρόνο.

Η επόμενη ITB Asia θα διεξαχθεί από 16 έως 18 Οκτωβρίου 2019 και το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο σχεδιάζει να οργανώσει επιχειρηματική αποστολή για ελληνικές εταιρείες του κλάδου με προγραμματισμένες B2B συναντήσεις με ξένες ενδιαφερόμενες εταιρίες για πιθανές νέες συνεργασίες.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top